Antena 3 CNN Sport Tenis SENZAȚIONAL! Simona HALEP s-a calificat în FINALA Roland Garros 2017

SENZAȚIONAL! Simona HALEP s-a calificat în FINALA Roland Garros 2017

SENZAȚIONAL! Simona HALEP s-a calificat în FINALA Roland Garros 2017
08 Iun 2017   •   21:05

Simona Halep s-a calificat în finala Roland Garros!  Jucătoarea română, numărul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe Karolina Pliskova (Cehia), numărul trei WTA, joi, în semifinale, cu 6-4, 3-6, 6-3. 

Halep (25 ani), a treia favorită a competiţiei pariziene, va juca a doua sa finală la Roland Garros, după cea pierdută în 2014 în faţa rusoaicei Maria Şarapova. Halep, care va disputa în ultimul act contra letonei Jelena Ostapenko, mai are semifinale de Grand Slam la Wimbledon (2014) şi US Open (2015). 
 

6-4, 3-6, 6-3: Dublă minge de meci! Iar SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT! Românca este în FINALĂ unde o va întâlni pe outsidera (care a ajuns totuși atât de departe) Jelena Ostapenko. Sâmbătă, live text pe Antena3.ro.

6-4, 3-6, 5-3: Simona e în corzi, dar în fața cedării unui break, Pliskova greșește flagrant!

6-4, 3-6, 4-3: Șansă de rebreak pentru cehoaică, iar Pliskova nu ratează. Din păcate, Simona trebuie să o ia de la capăt acum.

6-4, 3-6, 4-2: Românca e în fața unui 5-1. Are minge de break, pe care Pliskova o salvează cu un as. Al șaptelea. Urmează însă o dublă greșeală, a patra. Revine cehoaica.

6-4, 3-6, 4-1: Simona Halep salvează trei mingi de re-break și trece în avantaj, pentru ca apoi să facă 4-1!

6-4, 3-6, 3-1: Halep are o nouă șansă de break pe care o fructifică in extremis cu un cross care o depășește pe Pliskova, venită la fileu.

6-4, 3-6, 2-1: Simona face repede 40-0 și după o mică ezitare își face serviciul.

6-4, 3-6, 1-1: Al cincilea as pentru Pliskova, care iese dintr-o situație dificlă, salvând mingi de break.

6-4, 3-6, 1-0: Hai, Simona! Început cu bine în setul decisiv.

6-4, 3-6. Agresivitatea din sferturile de finală nu mai este prezentă la fiecare minge, iar Halep se vede nevoită să cedeze setul secund.

6-4, 3-5: Pliskova beneficiază de o minge de set, pe care Simona o salvează cu un rever în lung de linie. Seria bună a Karolinei este întreruptă de Halep, care are nevoie de break pentru a rămâne în set.

6-4, 2-5: Reacția Simonei Halep este exemplară. Două șanse de break. La prima greșește ușor returul pe al doilea serviciu, iar Pliskova egalează, pentru ca apoi să mai ofere o șansă de break. Cehoaica face însă 5-2.

6-4, 2-4. Pliskova are trei mingi de break, la 3-2. Simona o salvează in extremis pe prima, dar apoi greșește un backhand și cedează breakul.

6-4, 2-2: Pliskova vine la fileu, însă greșeșete de puțin voleul și Simona Halep egalează.

6-4, 1-2: Dubla greșeală din partea Karolinei vine, însă e prea puțin, iar jucătoarea din Cehia câștigă game-ul.

6-4, 1-1: Simona Halep își câștigă serviciul și acum putem spera la o reacție similară cu cea din primul set: un break.

6-4, 0-1: Setul doi începe echilibrat, iar Pliskova reușește să își câștige serviciul.

6-4: Simona își păstrează calmul și își adjudecă primul set. BRAVO!

5-4: Simona Halep are minge de set, dar Pliskova servește bine și o plimbă apoi pe româncă pe colțurile terenului. Vine apoi rândul Simonei să vină la fileu și să salveze o minge de game, pentru ca apoi jucătoarea din Cehia să greșească și să ofere o nouă minge de set. Pliskova își revine în cele din urmă și rămâne în set.

5-3: Simona joacă bine pe propriul serviciu și se apropie de câștigarea primului set.,

4-3: Pliskova își câștigă serviciul cu un as, după un retur năucitor la 40-40.

3-1: Halep salvează o minge de break cu o venire la fileu, care smulge aplauzele spectatorilor. Iar apoi, cu emoții, consolidează breakul.

2-1: Pliskova face prima dublă greșeală a partidei. Halep forțează și după încă o dublă greșeală beneficiază de două mingi de break și reușește să concretizeze din prima.

1-1: Simona servește bine și câștigă la 30.

0-1: Halep începe în forță partida, însă Pliskova își face serviciul în cele din urmă.Partida este LIVE TEXT pe Antena3.ro.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, s-a calificat spectaculos în semifinalele turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, miercuri, după o revenire senzaţională în sfertul de finală cu ucraineanca Elina Svitolina, câştigat cu 3-6, 7-6 (6), 6-0. 

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova, nr. 3 mondial, s-a calificat miercuri în semifinale la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, în urma victoriei obţinute în două seturi, 7-6 (7/3), 6-4, în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia, nr. 27 mondial. 

×
Subiecte în articol: live eurosport Roland Garros Simona Halep
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close