Antena 3 CNN Sport Tenis TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Google celebrează 140 de ani de Wimbledon cu un Doodle special

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Google celebrează 140 de ani de Wimbledon cu un Doodle special

TURNEUL DE LA WIMBLEDON. Google celebrează 140 de ani de Wimbledon cu un Doodle special
03 Iul 2017   •   11:30

TURNEUL DE LA WIMBLEDON . Motorul de căutare Google celebrează cei 140 de ani de Wimbledon cu un Google Doodle special. TURNEUL DE LA WIMBLEDON Cu cine vor juca românii de la Wimbledon. TURNEUL DE LA WIMBLEDON

TURNEUL DE LA WIMBLEDON Adversară grea pentru Halep

TURNEUL DE LA WIMBLEDON  Jucătoarea neozeelandeză Marina Erakovic, venită din calificări, va fi adversara româncei Simona Halep în runda inaugurală a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, care va debuta luni, la All England Club din Londra. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON  Cele două jucătoare s-au înfruntat o singură dată, în 2015, la US Open, în primul tur, Erakovic (29 ani, 129 WTA) abandonând la scorul de 6-2, 3-0 pentru Halep. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON A jucat o semifinală

TURNEUL DE LA WIMBLEDON  Halep (25 ani, numărul doi mondial), finalistă anul acesta la Roland Garros, a jucat o semifinală la Wimbledon, în 2015, anul primei ei finale de la Paris, iar anul trecut s-a oprit în sferturile de finală. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON  Într-un posibil sfert de finală, Halep ar putea să joace cu britanica Johanna Konta. Dacă va trece de primul tur, Halep o va înfrunta pe învingătoarea dintre britanica Laura Robson şi brazilianca Beatriz Haddad Maia, iar o posibilă adversară în optimi ar fi rusoaica Elena Vesnina. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON  Simona Halep, a doua favorită la Wimbledon, are două victorii pe iarbă şi un eşec în acest an, după ce s-a oprit în sferturi la Eastbourne, fiind învinsă joi de daneza Caroline Wozniacki, cu 5-7, 6-4, 6-1. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON Cu cine joacă Niculescu

TURNEUL DE LA WIMBLEDON  În primul tur la Wimbledon, Monica Niculescu (29 ani, 51 WTA) o va înfrunta pe Magdalena Rybarikova (Slovacia), o jucătoare de 28 de ani, aflată pe locul 85 în lume. Sorana Cîrstea (27 ani, 62 WTA) o va întâlni în primul tur pe olandeza Kiki Bertens (25 ani, 24 WTA). Irina Begu (26 ani, 69 WTA) o va avea ca adversară pe britanica Naomi Broady (27 ani, 108 WTA), în premieră, în timp ce Ana Bogdan (24 ani, 114 WTA), care pentru prima oară a intrat direct pe tabloul principal la un turneu de Mare Şlem, o va întâlni pe chinezoaica Ying-Ying Duan (27 ani, 64 WTA). 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON  Posibilele sferturi de finală se prezintă astfel: Kerber - Kuzneţova, Karolina Pliskova - Wozniacki, Cibulkova - Svitolina, Konta - Halep. 

TURNEUL DE LA WIMBLEDON  Germanca Angelique Kerber, liderul mondial şi finalistă anul trecut la All England Club, începe parcursul contra unei adversare din calificări, americanca Irina Falconi. 

×
Subiecte în articol: Wimbledon tenis Simona Halep
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close