Antena 3 CNN Life Știinţă Vestea BOMBĂ pe care ruşii au lansat-o despre România. "Sub Sarmizegetusa s-ar afla îngropat un ORAŞ cât Bucureştiul"

Vestea BOMBĂ pe care ruşii au lansat-o despre România. "Sub Sarmizegetusa s-ar afla îngropat un ORAŞ cât Bucureştiul"

Vestea BOMBĂ pe care ruşii au lansat-o despre România. "Sub Sarmizegetusa s-ar afla îngropat un ORAŞ cât Bucureştiul"
de O.P.    |    23 Noi 2012   •   08:59

În anii '90, România încă îşi revenea din mrejele comunismului, dar ruşii aveau de lucru pe teritoriul ţării noastre. Potrivit unor informaţii, prezentate chiar şi de Discovery, sub cetatea Sarmizegetusa Regia din judeţul Hunedoara s-ar afla îngropat un oraş secret de mărimea Bucureşiului.

Imediat după Revoluţie, ruşii au scanat din satelit zona Grădiştea, şi până în prezent nu au divulgat nicio informaţie cu privire la această operaţiune. Se spune însă că dacii ar fi săpat în munţi şi ar fi ascuns la o adâncime de 8 metri sub pământ mai multe bogăţii.

Arheologii au scos la iveală faptul că şi sub alte aşezări dacice din România s-ar ascunde "ansambluri subterane" în care au fost ascunse unelte şi bijuterii din aur de diferite forme şi mărimi.

Generalul în retragere Vasile Dragomir a declarat că, în zona Vârtoape din Teleorman, în urma mai multor săpături ar fi fost descoperite 75 de gropi conice, de dimensiuni diferite, întinse pe o suprafaţă de 4 km pătraţi, care comunicau între ele prin tuneluri, dar şi cu exteriorul, iar de aici ar porni o reţea de tuneluri spre munţi.

Cu toate că pentru moment aceste lucruri rămân doar o speculaţie, oamenii de ştiinţă nu exclud posibilitatea existenţei lor.






×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close