Antena 3 CNN Externe Obama, dependent de prompter, citeşte discursul premierului irlandez şi îşi mulţumeşte lui însuşi

Obama, dependent de prompter, citeşte discursul premierului irlandez şi îşi mulţumeşte lui însuşi

Obama, dependent de prompter, citeşte discursul premierului irlandez şi îşi mulţumeşte lui însuşi
Sursa foto: obama
18 Mar 2009   •   17:55

?Yes we can!? este celebra formulă lansată de Barack Omaba în discursurile sale electrizante din campania electorală din SUA. Magnetismul preşedintelui american i-a atras admiraţia a mii de oameni care l-au votat la ultimele alegeri prezidenţiale. Potrivit presei americane, însă, Obama a ajuns aproape dependent de teleprompter, el folosindu-se de acest ?ajutor? pentru fiecare discurs.

Tocmai un astfel de prompter i-a jucat lui Oabama o festă, în timpul festivităţilor organizate de St. Patrick Day, la Casa Albă. Preşedintele american a citit discursul premierului irlandez, ajungând la final să-şi mulţumească sieşi, pentru invitaţie şi ospitalitate.

Premierul irlandez Brian Cowen începuse să îşi citească discursul, când a realizat că suna foarte cunoscut. Erau tocmai cuvintele pe care le citise preşedintele american înaintea sa. După numai 20 de secunde, Cowen s-a întors râzând către Obama şi i-a spus: ?Acesta este discursul dumneavoastră!?

Când Obama a revenit la pupitru, se pare că tehnicienii au încercat să remedieze situaţia, iar teleprompterul a afişat discursul premierului irlandez. Pe care preşedintele american l-a citit fără nicio problemă, ajungând la sfârşit să îi mulţumească chiar lui Barack Obama pentru invitaţie.

Iată ce se întâmplă când preşedintele american rămâne fără prompter.



Pentru mai multe materiale video, accesaţi site-ul VideoNews


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close