Antena 3 CNN Externe Rusia: Opozanţi ai puterii, filmaţi în timp ce fac sex cu un model - VIDEO

Rusia: Opozanţi ai puterii, filmaţi în timp ce fac sex cu un model - VIDEO

Rusia: Opozanţi ai puterii, filmaţi în timp ce fac sex cu un model - VIDEO
26 Apr 2010   •   10:54

Mai mulţi opozanţi ai puterii de la Kremlin şi un cunoscut model, despre care se crede că ar fi agentă a serviciilor secrete ruse, sunt implicaţi într-un scandal sexual de proporţii. Bărbaţii au fost filmaţi în ipostaze mai mult decât compromiţătoare. Imaginile au fost postate apoi pe Internet.

Una dintre "victimele" frumoasei Katia Gherasimova, alias MooMoo, a fost umoristul Viktor Şenderovici, a cărui satiră la adresa Kremlinului îl deranjează pe Vladimir Putin de mai bine de 10 ani.

Secvenţele cu Şenderovici în timp ce-şi înşela soţia nu sunt însă singurele de acest fel.


Opozanţii puterii din Rusia, în ipostaze compromiţătoare (I)




În braţele "ispitei" a fost surprins şi liderul xenofob Alexandr Potkin, şeful Mişcării împotriva imigraţiei ilegale, scriitorul disident Eduard Limonov, politicianul Roman Dobrokhotov sau Ilya Yashin, liderul aripii tinere dintr-un partid de opoziţie. De altfel, acesta din urmă o acuză pe Katia Gherasimova că este membră a FSB, fostul KGB.


Opozanţii puterii din Rusia, în ipostaze compromiţătoare (II)



Apariţia filmului pe Internet a declanşat o adevărată reacţie în lanţ. Mai multe figuri cunoscute ale opoziţiei din Rusia au mărturisit că au avut relaţii cu MooMoo.

Înregistrarea video nu este însă doar o simplă înşiruire de imagini filmate de camera ascunsă. Fiecare peliculă este în mod evident realizată de profesionişti.

Filmul alternează secvenţele în care apar "incriminaţii" în compania modelului cu imagini din emisiuni de televiziune umoristice. Mai mult, toate imaginile compromiţătoare au fost filmate în acelaşi apartament.

Opozanţii puterii din Rusia, în ipostaze compromiţătoare (III)


Scandal sexual în Rusia


Antena 3



×
Subiecte în articol: scandal Moscova
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close