Antena 3 CNN Politică Vanghelie îşi justifică injuriile la adresa colegilor: Era o glumă provocată de realitatea din partid

Vanghelie îşi justifică injuriile la adresa colegilor: Era o glumă provocată de realitatea din partid

Vanghelie îşi justifică injuriile la adresa colegilor: Era o glumă provocată de realitatea din partid
Sursa foto: Marian Vanghgelie
17 Feb 2010   •   14:48

Injuriile aduse liderului PSD, Mircea Geoană şi colegilor săi de partid au reprezentat doar o glumă, a declarat Marian Vanghelie, liderul PSD Bucureşti şi protagonistul unei înregistrări în care foloseşte un limbaj irevenţios la adresa unor pesedişti. Vanghelie a afirmat miercuri că a dorit doar să-şi manifeste dezamăgirea faţă de goana după funcţii a unor colegi de partid care nu ezită să ceară demisia lui Geoană, după ce mai ieri erau alături de el în campania prezidenţială. În ceea ce-l priveşte, Vanghelie şi-a refirmat sprjinul pentru candidatura actualului lider de partid.

?Nu aţi văzut că a fost o glumă? Vorbeam de realitatea din partid. Asta e viaţa, toată lumea vrea funcţii. A fost spusă în spiritul unei glume tocmai să nu bănuiască cineva că sunt de dimineaţă până seara cu gândul la Mircea Geoană. Eu am un caracter consecvent, nu ca unii care erau în campanie alături de Geoană, apoi să-i ceară demisia. Am spus pur şi simplu în spirit de glumă, eram dezamăgit cu privire la realitatea din partid? a explicat Vanghelie resorturile care l-au făcut să-şi înjure liderul şi să califice pe unii colegi de partid ca fiind doar ?nişte lepre?.

Vanghelie a refirmat că nu s-a răzgândit şi că susţine în continuare candidatura lui Geoană la şefia PSD şi alegerea viitoarei echipe de conducere pe baza listelor închise, procedură votată la ultimul Comitet Executiv.



Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close