x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea, după "The Revenant": DiCaprio e un actor uriaş

de 25 Ian 2016   •   01:35
Mircea Badea a vorbit. duminică, în cadrul emisiunii "În Gura Presei", despre cel mai recent film al lui Leonardo DiCaprio, "The Revenant". DiCaprio, care nu a primit Oscar-ul până acum, este marele favorit pentru trofeu, la ediţia de anul acesta a prestigioaselor premii.

"Nu dau doi bani pe Oscaruri. Mă doare-n cot că a luat un film Oscar-ul. Atât de dezamăgit am fost de filme distinse cu premiul ăsta...După părerea mea Leonardo DiCaprio e un actor uriaş. Ar fi meritat să aibă Oscar-ul în rastel. Un actor uriaş şi foarte divers" a spus Mircea Badea.
poza

Actualitate

Un turist din Mamaia, lăsat să strige după ajutor jumătate de oră. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Un bărbat a aşteptat mai mult de o jumătate de oră să fie salvat de pe mare, după ce a obosit înotând şi nu s-a mai putut întoarce la mal. Omul a strigat după ajutor, iar cei de pe plajă au chemat Garda de Coastă şi Ambulanţa.

30 Mai 2016  •  15:06

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati