x close

Fii alături de noi!

Mircea Badea, despre melodia Luminiţei Anghel de la Eurovision

de S.T.   •   01 Mar 2013   •   12:33

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În Gura Presei", difuzată de duminică până joi, la Antena 3, a răspuns dorinţei exprimate de cântăreaţa Luminiţa Anghel, care declarase într-un interviu că îşi doreşte să fie "bălăcărită” de acesta, pentru a avea mai multe şanse în cadrul concursului Eurovision.

"Robert are o strategie bună, fiind om de televiziune ştie cum să se promoveze. Piesa nu este genul meu. Mircea măcar să mă blăcărească şi pe mine de două-trei ori să mă voteze lumea. Te rog Mircea, dacă mă vezi, dă în mine!", a declarat Luminiţa, într-un interviu, întrebată fiind ce părere are despre piesa lui Robert Turcescu.

Amuzat de solicitarea Luminiţei Anghel, Badea a comentat în stilu-i caracteristic.

"Se face! Păi ce bărbat să fii tu să-ţi zică o doamnă că vrea să fie bălăcărită de două-trei ori şi tu să zici nu", a spus realizatorul.

"Am fost sfâşiat la nivel sufletesc pentru că eu ţin cu Robert. Eu vreau ca Turcelu să reprezinte România la Eurovision(...) şi acum vine şi Luminiţa Anghel", a adăugat Badea.

Acesta consideră că piesa Luminiţei Anghel pare a fi făcută pentru un "generic de Bond".

"Eu am ascultat piesa Luminiţei Anghel, se numeşte Unique, şi mi se pare că e fix nimerită pe un generic de Bond(...). Piesa e bună. Eu aş bălăcări, dar piesa e destul de bună. Mă antrenez să o bălăcăresc puţin. Am făcut un efort pentru bălăcăreală şi am văzut că era un ansamblu de balet. Eu aş renunţa la ăla, adică nu e ce ne trebuie. Dacă vrei îţi dansez eu, oricum mi se pare că sunt mult mai potrivit", a mai spus Badea, joi, la Antena 3.

"Mă, are voce bună Luminiţa Anghel. Nu chiar ca Turcescu, dar bună totuşi. Mă mai antrenez cu bălăcăritu' şi revin".

VEZI AICI ÎNREGISTRAREA EMISIUNII "ÎN GURA PRESEI CU MIRCEA BADEA".

        VEZI PE VIDEONEWS.RO MAI MULTE FAZE TARI DIN EMISIUNEA "ÎN GURA PRESEI".poza

Actualitate

Descoperire incredibilă la Universitatea Ovidius. Un profesor era plătit pentru mai bine de 1200 de ore pe săptămână

Descoperire incredibilă făcută de Curtea de Conturi la Universitatea Ovidius, din Constanța. Un profesor era plătit pentru mai bine de 1200 de ore pe săptămână, ceea ce ar fi însemnat că acel cadru...

27 Sep 2016  •  09:49

poza

Show

Mioara Roman, noi dezvăluiri despre divorț: ”Am vrut să mă odihnesc”

În urmă cu aproape 10 ani, Mioara și Petre Roman își spuneau adio. A urmat un divorț cu reproșuri și multă suferință, dar acum lucrurile au rămas de domeniul trecutului. Cu toate acestea, fosta...

27 Sep 2016  •  09:02

sati