Antena 3 CNN Timp liber Spectacol de lumini, unic în România, în premieră la Coloana Infinitului a lui Brâncuși. S-au folosit 50 de drone

Spectacol de lumini, unic în România, în premieră la Coloana Infinitului a lui Brâncuși. S-au folosit 50 de drone

Un proiect unic în România a fost lansat la Coloana Infinitului, a lui Brâncuși, de la Targu-Jiu, de doi tineri care dețin o flotă de 70 de drone. Spectacolul de lumini a atras sute de persoane.

Spectacol de lumini, unic în România, în premieră la Coloana Infinitului a lui Brâncuși. S-au folosit 50 de drone
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Aug 2021   •   23:40

Doi tineri au reușit sa pună acest proiect pe picioare, un spectacol de lumini oferit de drone. Cei doi dețin o flotă de 70 de drone special concepute pentru a realiza pe cer show-uri luminoase.

Conceptul a fost lansat în premieră naţională aseară, la Târgu Jiu, chiar lângă Coloana ”fără de Sfârşit“ a lui Constantin Brâncuşi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Până în prezent, spectacolul cu drone a mai avut loc în România doar de două ori, la evenimente private, cu un număr redus de spectatori, dar şi de drone.

În parcul din Târgu Jiu în care se află opera lui Brâncuşi au fost folosite 50 de drone, care au fost ridicate la o înălţime de aproximativ 50 de metri

”Violoncelissimo a susținut un concert extraordinar, urmat de un spectacol cu drone al târgujianului nostru Mădălin Preda, în premieră în România.

Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui proiect și vă asigur că următoarele evenimente vor fi cel puțin la fel de spectaculoase”, a transmis Marcel Romanescu, primarul Municipiului Târgu-Jiu, într-o postare pe Facebook.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close