Antena 3 CNN Timp liber Turism Cele mai frumoase plaje din Creta

Cele mai frumoase plaje din Creta

 Cele mai frumoase plaje din Creta
05 Oct 2013   •   17:30
Insula Creta este o zeiţă a mărilor în această parte a Mediteranei, binecuvântată cu frumuseţi naturale şi cu o istorie extraordinară, cu locuri pline de viaţă dar şi zone liniştite. Dacă ai petrecut o dată vacanţa aici, sigur ai să vrei să revii.

 

Poate unora li sa pare prea devreme să se gândească la vacanţa din vara viitoare, dar omul gospodar ştie să profite de ofertele mai mult decât atractive pentru sezonul estival de anul viitor.

 

Indiferent unde vei alege să petreci vacanţa în Creta, te vei bucura de plajele cu nisip fin, de mâncărurile delicioase, de petrecererile care încep la lăsarea serii şi continuă până la răsărit sau de drumeţiile prin satele tradiţionale, ascunse în bogăţia de verdeaţă a muntelui sau în golfurile primitoare.

 

Cea mai populară plajă din Creta este Elafonisi, celebră pentru nisipul fin, alb, cu irizaţii roz. Cu intrarea în apă foarte lină, este ideală pentru familiile cu copii şi pentru cei care nu ştiu să înoate, iar apa foarte limpede este o tentatţie pentru amatorii de snorkeling. Zona este protejată prin lege şi este interzis să laşi gunoaie pe plajă.

 

Deţinătoarea titlului de „cea mai bună plajă din Creta” şi una dintre cele mai bune din Europa este plaja Falassarna, de pe coasta nord-vestică a insulei. În apropiere se găsesc ruinele oraşului roman Falassarna, care merită vizitate. Zăboveşte pe plajă până la apusul soarelui, vei avea parte de un spectacol minunat, pentru că se spune că aici este cel mai frumos apus de soare de pe insulă.

Vai Beach este o adevărată Mecca pentru turiştii din toată Europa. Este singura plajă cu o pădure de palmieri şi una dintre cele mai mari din Europa. Plaja a devenit faimoasă după apariţia reclamei la ciocolată Bounty din anii ’80, în care se poate vedea frumuseţea peisajului. Aici poţi practica sporturi nautice, te poţi plimba cu hidrobicicleta sau cu banana, spre deliciul copiilor. De Catalina Alberti


 

Oferta sejur Creta 2014

Hotel Mitsis Laguna Resort & Spa 5*, de la 420 euro/pers., transport avion, transferuri, 4 nopţi cazare, All Inclusive, asistenţă turistică, primul si al doilea copil 0-1.99 ani – GRATUIT, Primul copil 2-12.99 ani - plateste 170 € transportul + taxe aeroport. Christian Tour, Tel. 021 211 11 39, www.christiantour.ro

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close