Antena 3 CNN Timp liber Turism Cinci zile de distractie in Lisabona

Cinci zile de distractie in Lisabona

Cinci zile de distractie in Lisabona
19 Sep 2014   •   15:57
Lisabona, unul dintre cele mai frumoase orase ale Portugalia si printre cele mai apreciate destinatii din lume, te invita sa ii descoperi obiectivele turistice cu care se mandreste intr-un city break de cinci zile.

Distractii timp de patru nopti

Pe langa numeroasele obiective istorice pe care le detine, Lisabona se bucura de cluburi si localuri unde tinerii pot petrece cat este noaptea de lunga, de festivaluri si evenimente organizate in piata centrala a orasului si de targuri traditionale deosebite.

Pasionatilor de plimbari le recomandam o vizita catre Castelo de Sao Jorge, unde vor avea parte de promenade deosebite intr-un loc plin de pace si istorie dar si de privelisti asupra orasului, dintr-un punct foarte inalt al castelului. Tot aici gurmanzii pot incerca preparate traditionale portugheze si delicii pe baza de inghetata si fructe.

Un loc protejat de UNESCO


Daca te afli in city break cu cei mici iti propune o vizita catre unul dintre cele mai mari aquarium-uri din lume, la Oceanarium unde, impreuna cu cei dragi puteti admira habitate oceanice in care traiesc numeroase vietuitoare incantatoare, bazine cu vidre si delfini si spectacole acvatice.

Si pentru ca nici o vizita in Lisabona nu se poate incheia fara sa descoperi Manastirea Jeronimo, una dintre cele mai emblematice cladiri ale acestui oras. O adevarata constructie arhitecturala in stil gotic cu accente romane, maure si vizigote, ce dateaza din 1502 reconditionata de mai multe ori de-a lungul timpului. Manastirea se afla sub protectia patrimoniului UNESCO, iar interiorul sau grandios este decorat cu picturi murale ce descriu viata sfantului Iosif si cu sculpturi marine incantatoare.

 

Madalina Isar

City break Lisabona

Hotelul Art VIP Executive 4*- de la 349 euro/persoana, transport cu avionul, 4 nopti de cazare cu mic dejun, asistenta turistica. Detalii pe www.gullivertours.ro , 021/794.75.07

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close