Antena 3 CNN Timp liber Turism Nopți albe în Lara, stațiunea vedetelor

Nopți albe în Lara, stațiunea vedetelor

Nopți albe în Lara, stațiunea vedetelor
25 Ian 2016   •   16:20
Dacă ți-ai propus ca în această vară să-ți petreci sejurul în Capitala Turismului Turcesc, așa cum a fost supranumită Antalya, și ești în căutarea distracțiilor nocturne sau a luxului, te invităm în Lara. Este stațiunea plină de viață a Turciei, cu plaje lungi străjuite de hoteluri moderne.

Situată la 12 km de Antalya, înconjurată de munți, vegetație luxuriantă și de marea cristalină, Lara Kundu este cea mai modernă stațiune a orașului, recunoscută îndeosebi pentru plaja sa lungă cu nisip fin, de-a lungul căreia întâlnești hoteluri moderne și restaurante elegante. Premiată cu Steagul Albastru pentru curățenie și facilitățile acordate turiștilor, plaja din Lara Kundu este ideală fie că ești în căutarea relaxării, a sporturilor nautice sau a petrecerilor nocturne. În fiecare sfârșit de săptămână pe plajele stațiunii se organizează prezentări de modă, diverse concursuri, concerte sau party-uri tematice. Există și câteva discoteci în aer liber, unde poți dansa până în zori zilei chiar și în zilele de luni.

Muzică bună se ascultă și în barurile de pe faleză, iar în restaurantele moderne sunt la mare căutare serile tradiționale turcești. Asta chiar dacă Lara Kundu este o stațiune foarte modernă, care atrage pe lângă turiștii cu potențial financiar și vedete internaționale. Nu te mira dacă ai să o întâlnești cumva pe excentrica Lady Gaga pe plajă ori pe Gerard Butler, pentru că ambele celebrități au trecut pragul unui resort foarte cunoscut din Lara acum câțiva ani.

Chiar dacă este una dintre cele mai lungi de fâșii de nisip din Turcia, pe plaja din Lara găsești și zone private ale unor hoteluri de lux, unde te poți tolăni la soare doar dacă ești cazat în locația respectivă. Găsești și piscine luxoase la o aruncătură de băț de plajă, sau zone pentru copii cu tobogane și leagăne dacă ai ales să vii aici cu cel mici.

 

de Mădălina Isar

Sejur Lara – Antalya

Hotel Delphin Imperial 5* – de la 828 euro/ persoana, 7 nopti de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica in statiune. Detalii pe www.europatravel.ro , call center  021-9407.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close