Antena 3 CNN Timp liber Turism Revelion exclusivist, pentru iubitorii de lux si opulenta

Revelion exclusivist, pentru iubitorii de lux si opulenta

Revelion exclusivist, pentru iubitorii de lux si opulenta
23 Oct 2014   •   12:57
Dubai este considerat a fi unul dintre cele mai moderne orase din lume in care se organizeaza in fiecare an revelioane exclusiviste si opulente, in zone rezidentiale luxuriante si complexe de 5 stele inedite.

Intampina Noul An cu voie buna

Te invitam la cel mai exclusivit revelion in Dubai, unde arabii isi propun sa intampine 2015 cu multa voie buna si spectacole cu focuri de artificii grandioase, mai ceva decat cele de anul trecut pentru care a intrat in Cartea Recordurilor.

Vei fi fascinat la propriu de Dubai nu doar gratie constructiilor ultra modene ci si pentru numeroasele cladiri de tip zgarie-nori care iti vor lua ochii. Una dintre zonele ultra moderne pe care o recomandam pentru noaptea dintre ani este Dubai Marina, cunoscuta si ca “orasul din oras”, un district portuar realizat artificial, fiind si printre cele mai cunoscute insulite create de om, din lume. Aici lumea buna se strange in cel mai inalt bloc turn din lume-Princess Tower pentru a admira cel mai fascinant joc de artificii din lume, sau pentru a se plimba cu celebrele taxiuri traditionale.

Evenimente grandioase in “Wafi City”

Daca vrei sa fii martorul unui eveniment grandios te invitam in Complexul Piramidal “Wafi City", o constructie cu forma de piramida (insiprat dupa celebrele piramide ale lui Keops) in care se gasesc o multime de atractii cum ar fi Clubul Pharaoh si Spa-ul Cleopatra, un complex residential dar si un hotel cu cele mai spatioase camere standard din Dubai. Tot aici se organizeaza evenimente incantatoare de lumini si sunete.

Unele dintre simbolurile Dubaiului sunt bineinteles, hotelul cu 7 stele, singurul astfel de hotel din lume, dar si celebrii zgarie-nori Emirates Tower, printre primele cele mai inalte cladiri din lume, cu inaltimi de 355 metri si respetiv 309 metri, fiind conectate intre ele la baza de unul dintre cele mai exclusiviste mall-uri din Dubai, “The Boulevard”.

 

Madalina Isar

Revelion Dubai
http://sejur.besttourism.ro/Emiratele-Arabe-Unite/Dubai/42862/sejur-Dubai-Hotel-Citymax-Bur-Dubai/278677.html

Hotel Citymax Bur Dubai 3*- de la 845 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro  , call center 031/2263325

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close