Antena 3 CNN Timp liber Turism Revelion în Croaţia

Revelion în Croaţia

Revelion în Croaţia
05 Oct 2013   •   22:56
Ce-ai spune să petreci noaptea dintre ani într-o staţiune croată selectă, spranumită şi „Monte Carlo-ul croat”, care pe vremea Imperiului Habsburgic era cea mai populară destinaţie de vacanţă, unde se relaxau nobilii şi aristocraţii?

Opatija, staţiunea cu o istorie bogată şi împrejurimi pitoreşti, este o adevărată istorie a arhitecturii, cu vile luxoase în stil renascentist, gotic, baroc, venetian... Majoritatea sunt situate lângă faimoasa promenadă Lungomare, care se întinde pe12 kilometri de-a lungul tărmului mării. Opreşte-te să bei o ciocolată caldă la una dintre cafenelele de pe promenadă.  Chiar dacă este iarnă, fă o plimbare prin Parcul Sf. Jacob, biserica omonimă din parc şi turnul cu clopot. Nu rata simbolul oraşului, pe care îl poţi vedea pe multe cărţi poştale din Opatija: Fata cu pescăruş, o statuia ridicată realizată de sculptoril Zvonco Car, în 1956. Statuia este chiar lângă Lungomare, pe un mic promontoriu.

 

Ca să fii în formă la petrecerea de Revelion, mergi la Tantra Spa & Beauty Centre, situat la etajul opt al hotelului Grand Hotel Adriatic. Relaxează-te şi răsfaţă-te cu o baie în piscina cu apă de mare fierbinte, la sauna finlandeză sau la baia turcească. Bonus la aest tratament de lux: priveliştea superbă pe care o ai de la înălţimea etajului opt şi un apus de soare spectaculos.

Opatija şi zonele din împrejurimi sunt renumite pentru restaurantele bune, unde mâncarea este excelentă iar vinurile- într-un sortiment bogat. În unele restaurante poţi să savurezi mâncăruri preparate după reţete din secolul al XIX-lea!

 

Ofertă Revelion Croaţia 2014

De la 399 euro/pers., transport cu autocar cu climatizare, 6 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 2-4*, 2 cine + cina specială cu muzică live+ cină Revelion la Hotel Opatija, ghid însoţitor. Copil 6-12 ani - reducere 125 €, copiii cu varsta cuprinsa intre 12-18 ani beneficiaza de o reducere de 65 €. Christian Tour, Tel. 021 211 11 39, www.christiantour.ro

 


 

 

 

 

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close