Antena 3 CNN Timp liber Turism Seniorii merg în Deltă cu numai 399 lei/persoană!

Seniorii merg în Deltă cu numai 399 lei/persoană!

Seniorii merg în Deltă cu numai 399 lei/persoană!
14 Apr 2016   •   17:22
Datorită sutelor de specii rare de plante, păsări, animale și pești, Delta Dunării se află în patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1991 și reprezintă unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, unde natură îți oferă un spectacol unic în fiecare moment al zilei!

Seniorii pot descoperi n acest sezon, acest colț de rai unic în Europa, prin noul program Delta pentru Seniori de la Gulliver Delta Resort 3*, care pornește de la numai 399 lei/ persoană și include 5 zile de cazare cu demipensiune, transport cu autocarul, transfer cu barca de la Murighiol la Uzlina, accesul gratuit la piscină și posibilitatea de a pescui direct de pe pontoanele hotelului.

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri de vacanță, profită de ofertele speciale și bucură-te de peisajele exotice pe care ți le poate oferi Delta, un paradis împrejmuit de vegetație luxuriantă specifică zonelor umede. Mai bine de 80% din suprafața Deltei este ocupată de stuf, papură, rogoz, salcii și nuferi fiind o îngemănare de pământ și apă.

Cazare Delta Dunării

Gulliver Delta Resort 3* se întinde pe o suprafaţă de 10.000 metri pătraţi și este ideal poziţionat la confluenţa dintre braţul Sf. Gheorghe şi canalul Uzlina, oferindu-ți o panoramă ireală asupra împrejurimilor. Precum şi numeroase oportunităţi de excursii interesante în rezervaţiile naturale din apropiere, dar şi garanţia unei vacanţe cu specific lipovenesc, marcat prin gustoasele preparate din peşte.

 

DELTA DUNĂRII PENTRU SENIORI 

Hotel Gulliver Delta Resort 3*-de la 399 lei/persoană, 5 zile de cazare cu demipensiune tip bufet, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07 sau la [email protected].

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close