Antena 3 CNN Actualitate 23 de persoane amendate la înmormântarea lui Nicolae Duduianu

23 de persoane amendate la înmormântarea lui Nicolae Duduianu

Interlopul Nicolae Duduinau a fost înmormântat cu scandal, în Cimitirul Tudor Vladimirescu. Sute de oameni, apropiaţi şi rude l-au condus pe Nicoale Duduianu pe ultimul drum, în pofida restrictiilor privind protectia impotriva COVID 19. Poliţiştii au amendat 23 de persoane pentru că nu au respectat măsurile de protectie Covid-19.

23 de persoane amendate la înmormântarea lui Nicolae Duduianu
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    03 Dec 2020   •   21:30

Potrivit Poliției Capitalei, 23 de persoane care au participat la funeraliile lui Nicolae Duduianu au fost amendate pentru că au încălcat prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Mai exact, cele 23 de persoane nu au respectat măsurile de distanţare fizică şi nu purtau corespunzător masca de protecţie.

A murit Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Bucureşti

În vârstă de 77 de ani, Nicolae Duduianu se afla tot în închisoare şi la începutul lunii august, atunci când fiul său, Emi Pian, a fost omorât. Nicolae Duduianu, cunoscut în lumea interlopă drept Pian, a fost condamnat după ce a călcat cu maşina, intenţionat, un bărbat pe o trecere de pietoni din Bucureşti. Decesul acestuia nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei.

Fiii lui Duduianu, aduşi în cătuşe la înmormântare. Cinci dube cu mascați au fost trimise la cimitir

Fiii lui Nicolae Duduianu, Grațian și Ciprian Duduianu, frații lui Emi Pian, au obţinut permisie de urgenţă să participe la înmormântarea tatălui lor. Peste 80 de persoane au fost prezente la cimitir şi nu au respectat măsurile anti-Covid-19. Poliția a făcut legitimări în cimitir.

Nicolae Duduianu era în închisoare când fiul său, Emi Pian, a fost ucis în urma unui conflict cu liderul unui alt clan rival, la începutul lunii august. Familia nu i-ar fi spus seniorului despre decesul fiului, potrivit declarațiilor de la acea vreme.

Moartea lui Emi Pian

În noaptea de 3 spre 4 august 2002, Florin Mototolea, liderul clanului interlop Duduianu din Bucureşti, cunoscut drept Emi Pian, a fost omorât de un membru al clanului interlop Rinu, după o partidă de barbut.

În vârstă de 39 de ani, liderul clanului Duduianu a fost lovit puternic cu cuţitul și a fost transportat în stare gravă la spital. Un alt bărbat, rănit și el, a ajuns, de asemenea, la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, Emi Pian a murit.

 

×
Subiecte în articol: Nicolae Duduianu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close