Antena 3 CNN Actualitate Fiii lui Duduianu, aduşi în cătuşe la înmormântare. Cinci dube cu mascați au fost trimise la cimitir

Fiii lui Duduianu, aduşi în cătuşe la înmormântare. Cinci dube cu mascați au fost trimise la cimitir

Fiii lui Nicolae Duduianu, Grațian și Ciprian Duduianu, frații lui Emi Pian, au obţinut permisie de urgenţă să participe la înmormântarea tatălui lor. Peste 80 de persoane au fost prezente la cimitir şi nu au respectat măsurile anti-Covid-19. Poliția a făcut legitimări în cimitir.

Fiii lui Duduianu, aduşi în cătuşe la înmormântare. Cinci dube cu mascați au fost trimise la cimitir
de Georgiana Adam    |    03 Dec 2020   •   18:30

Liderul interlop Nicolae Duduianu a murit, marți noapte, în Spitalul Penitenciarului Mioveni, ca urmare a unui atac de cord, potrivit ANP. Familia Duduianu a fost înştiinţată aseară tărziu că Nicolae Duduianu a murit, de fapt, de Covid-19.

Pe surse, în presă au apărut informații privind noi negocieri între poliție și clanul care ar fi vrut să îl ducă pe Nicolae Duduianu acasă. Tatăl lui Emi Pian a fost dus direct la capelă, însă la cimitir s-au strâns sute de oameni care stau disperați în grupuri pe stradă.

Cinci dube cu mascați au fost trimise la cimitir

Interlopii sunt păziți de jandarmi, poliție și poliția locală.Ciprian și Grațian sunt arestați pentru că l-au atacat pe ucigașul fratelui lor, însă au primit permisie să fie duși la cimitir.

Florin Vîlnei, preşedinte Federaţia Sindicatelor de Poliţie Sed Lex: "Suntem vai de capul nostru"

"Cum nu respectă legea. Noi respectăm legea. A fost o parulă de doi agenţi să vedem dacă se respectă măsurile de distanţare socială. La prima vedere nu s-a incălcat, s-au respectat unele măsuri. Noi suntem subdimensionaţi de zeci de ani de zile. Nu mai avem efective, că nu mai putem să ne facem treburile. Suntem vai de capul nostru ", a spus Florin Vîlnei, preşedinte Federaţia Sindicatelor de Poliţie Sed Lex la rubrica "Decisiv" de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: clanul duduianu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close