Antena 3 CNN Actualitate Peste 40.000 de persoane cer închisoare pe viață pentru bărbatul care a bătut crunt un copil într-un parc din Hunedoara

Peste 40.000 de persoane cer închisoare pe viață pentru bărbatul care a bătut crunt un copil într-un parc din Hunedoara

Peste 40.000 de oameni au semnat, pana marti, petiția ”Închisoare pe viață” în cazul copilului din Hunedoara bătut de un barbat într-un parc: ”Cerem pedeapsa maximă, închisoare pe viață pentru acest nenorocit!”

Peste 40.000 de persoane cer închisoare pe viață pentru bărbatul care a bătut crunt un copil într-un parc din Hunedoara
de Mia Lungu    |    09 Feb 2021   •   14:00

”Este inadmisibil să faci un asemenea gest! Acesta nu merită să mai vadă lumina zilei decât printre gratiile celulei! Să fie condamnat pe viață încă din primă instanță întrucât fapta comisă nu are nici o scuză!” , se arată în petiția care a fost semnată de peste 41.000 de oameni în doar 2 zile de la postarea sa.

Agresorul, Alexandru Cobzaru, care a trântit la pământ un copil de 13 ani într-un parc din Hunedoara şi şi-a agresat şi propriul copil, a declarat cu ocazia anchetei că regretă ce s-a întâmplat. El şi-a motivat gestul spunând că are probleme cu gestionarea emoţiilor şi vrea să meargă la un psihiatru.

Alexandru Cobzaru este angajat ca muncitor în cadrul Primariei Hunedoara. Copilul cu care era în parc este al concubinei sale dintr-o relaţie anterioară. El mai are un copil şi înca unul pe drum, concubina sa fiind însărcinată.

Starea copilului rămâne în continuare gravă însă e stabilă. În funcție de ce se întâmplă băiatul, căruia i-a fracturat osul occipital, fapta agresorului poate fi încadrată chiar la tentativă de omor.

Bărbatul care a trântit de pământ un copil aflat într-un parc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Băebatul în vârstă de 29 de ani din municipiul Hunedoara a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a agresat copilul de 13 ani, aflat într-un parc din localitate, trântindu-l de pământ.

Incidentul a avut loc după ce copilul agresat şi fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat. La scurt timp, tatăl copilului mai mic s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ.

Copilul agresat a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

Agresorul este concubinul mătușii copilului, iar bărbatul ar fi fost violent cu băiatul și în trecut. Dezvăluirile au fost făcute chiar de mama copilului, în exclusivitate pentru Antena 3.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close