Antena 3 CNN Actualitate "A fost un copil bun la şcoală". Primarul din Telega, despre românul condamnat la moarte în Malaezia

"A fost un copil bun la şcoală". Primarul din Telega, despre românul condamnat la moarte în Malaezia

"A fost un copil bun la şcoală". Primarul din Telega, despre românul condamnat la moarte în Malaezia
16 Oct 2013   •   11:44

Ionuţ Alexandru Gologan, românul de 21 de ani condamnat la moarte pentru trafic de droguri în Malaezia, este originar din localitatea prahoveană Telega. Tănărul lucra ca şofer pentru o firmă din Germania.

Potrivit lui Ilie Gheorghe, primarul din Telega, tânărul provine dintr-o familie dezbinată, fiind crescut de tată şi bunică, după ce mama lui a plecat din Telega în urmă cu mai mulţi ani.

Primele imagini cu ROMÂNUL de 21 de ani condamnat la MOARTE în Malaezia

Primarul Ilie Gheorghe a vorbit la Antena 3 despre tânărul condamnat la moarte, precizând că îl cunoaşte şi caracterizându-l drept „un copil cuminte”.

„Întâmplător locuim în aceeaşi zonă, un copil cuminte... Neşansa lui a fost să fie dintr-o familie în care părinţii s-au despărţit. El a fost un copil bun la şcoală, numai că, după ce a terminat cu şcoala, a trebuit să plece în străinătate să lucreze şi după aceea a intrat în această clică”, a declarat primarul.

„Noi am făcut anchetele sociale, am făcut chiar şi recomandări pentru avocatul care l-a reprezentat din oficiu” a precizat Ilie Gheorghe.

Primarul a mai declarat că tatăl tânărului încă locuieşte în Telega, însă mama acestuia este plecată din localitate. Bunica tânărului a fost angajata Primăriei din Telega.



 
 

 

 

 

×
Subiecte în articol: trafic de droguri
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close