Antena 3 CNN Actualitate A venit vremea rea. 200 de fani furioşi au aruncat cu pietre în jucătorii lui Dinamo (VIDEO)

A venit vremea rea. 200 de fani furioşi au aruncat cu pietre în jucătorii lui Dinamo (VIDEO)

A venit vremea rea. 200 de fani furioşi au aruncat cu pietre în jucătorii lui Dinamo (VIDEO)
Sursa foto: fani
01 Iun 2009   •   09:26

Suporterii din Ştefan cel Mare au trăit o mare dezamăgire, duminică seară, la finalul partidei dintre Dinamo şi FC Braşov. După o înfrângere de 2 la 0, dinamoviştii au pierdut orice şansă la titlu, în acest campionat, dar şi simpatia fanilor. Peste 200 de suporteri s-au adunat în faţa vestiarelor, au scandat împotriva jucătorilor, au aruncat în fotbalişti cu pietre, coşuri de gunoi şi chiar bucăţi din borduri.

Câteva sute suporteri albi - roşii s-au adunat şi i-au terorizat pe elevii lui Rednic, care s-au baricadat în vestiar. Fanii furioşi au aruncat cu pietre, torţe şi alte obiecte spre uşa vestiarului, nevenindu-le să creadă că Dinamo a pierdut un titlu pe care l-a avut în mână.

Jandarmii au fost nevoiţi să intervină în forţă pentru a linişti spiritele. Bătălia fani-jandarmi a continuat pe strada Barbu Văcărescu, 10 suporteri fiind reţinuţi.

Şi acţionarii dinamovişti au reacţionat violent. Turcu i-a criticat pe jucători şi pe Rednic căruia i-a cerut demisia. Campion al nervilor a fost, în schimb Cristi Borcea. Acesta a spart un geam, la vestiar şi s-a rănit, fiind transportast la spital. I-a imitat, parcă, pe rivalii de-o viaţă, de la Steaua. Acum două sezoane, Iacob şi Rădoi s-au tăiat destul de rău, după un meci pierdut, la Bistriţa.



Antena 3

×
Subiecte în articol: fani Dinamo jucatori suporteri
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close