Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Bercea, mulțumit de condamnarea lui M. Băsescu. Izaura Anghel vrea mai mult

Avocatul lui Bercea, mulțumit de condamnarea lui M. Băsescu. Izaura Anghel vrea mai mult

Avocatul lui Bercea, mulțumit de condamnarea lui M. Băsescu. Izaura Anghel vrea mai mult
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
08 Ian 2016   •   20:57
Avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham, a catalogat, vineri, condamnarea lui Mircea Băsescu la patru ani de închisoare drept ”echilibrată”, deși clienta sa Izaura Anghel s-a arătat ”distrusă” de pedeapsa prea mică.
 
”E o decizie echilibrată”, a spus avocatul Pavel Abraham, vineri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3. 
 
Apărătorul familiei Bercea-Anghel a explicat că el se aștepta la această pedeapsă de 4-5 ani, având în vedere legislația de la noi.
 
”E limita minimă. (...) Dar cred că putea totuși să fie o pedeapsă mai mare”, a adăugat avocatul Abraham.

Mircea Băsescu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de influenţă. Fratele fostului preşedinte a fost acuzat că a primit 250.000 de euro de la familia lui Bercea Mondial pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care acesta era judecat pentru tentativă de omor.

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close