Antena 3 CNN Actualitate Accident grav cu un autobuz STB, pe Calea Dorobanţi din Bucureşti. Şoferul STB şi trei pasageri au ajuns la spital

Accident grav cu un autobuz STB, pe Calea Dorobanţi din Bucureşti. Şoferul STB şi trei pasageri au ajuns la spital

Un accident grav în care sunt implicate un autobuz STB şi o autoutilitară a avut loc în urmă cu puţin timp în Bucureşti.

Accident grav cu un autobuz STB, pe Calea Dorobanţi din Bucureşti. Şoferul STB şi trei pasageri au ajuns la spital
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Aug 2023   •   08:32

Update 10:37 Comunicat Brigada Rutieră 

"La data de 11 august a.c., în jurul orei 07.30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Dorobanților.

Conducătorul unui autobuz al Societății de  Transport București, care se deplasa pe Calea Dorobanților, a intrat in coliziune cu o autoutilitară aflată pe banda I de circulație, iar în urma impactului, aceasta a fost proiectată într-un alt autovehicul parcat în zonă. 

În urma accidentului de circulație, a rezultat rănirea conducătorului autobuzului, dar și a unui număr de trei călători din acesta. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. 

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier."

Update 10:10 STB precizează că șoferul nu a băut.

Vineri, la ora 7.25, pe Calea Dorobanţi, la stația Liceul Ion Luca Caragiale, sens Dămăroaia, un autobuz din linia 331 a fost implicat într-un accident cu o autoutilitară, precizează STB.

Au fost accidentați 3 călători și șoferul autobuzului, aceștia fiind transportați pentru investigații la spital, în stare de constiență.

"La sosirea echipajului de poliție, după efectuarea alcool testului, a rezultat că șoferul autobuzului nu consumase băuturi alcoolice. În prezent, cazul este în curs de cercetare la Brigada Rutieră București, autobuzul fiind tractat într-o unitate a Societății. Precizăm că în cadrul Societății de Transport București STB S.A, s-a întrunit o comisie de cercetare pentru identificarea cauzelor producerii evenimentului", adaugă compania.

Update 09:00 În acest moment sunt confirmate patru victime (şoferul STB și trei pasageri), transportate la spitalul Floreasca şi la spitalul Elias.

Accidentul s-a petrecut la intersecţia Bulevardul Iancu de Hunedoara şi Calea Dorobanţi din Bucureşti.

Din primele informaţii, un pasager din autobuzul STB a fost transportat la spital.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, transmite Brigada Rutieră.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Circulaţia pe Calea Dorobanţilor în zona evenimentului rutier se desfășoară sub indrumarea agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului.

×
Subiecte în articol: accident București STB
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close