Antena 3 CNN Actualitate Accident grav pe DN 65, în Jitaru, județul Olt: patru morți și trei răniți | Traficul a fost oprit

Accident grav pe DN 65, în Jitaru, județul Olt: patru morți și trei răniți | Traficul a fost oprit

Un grav accident de circulație, în care au fost implicate două mașini, a avut loc pe DN 65, în județul Olt. Patru persoane au murit, iar alte trei au fost rănite.

Accident grav pe DN 65, în Jitaru, județul Olt: patru morți și trei răniți | Traficul a fost oprit
Sursa foto: ISU Olt
de Mia Lungu    |    07 Mar 2023   •   19:58

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul în care au fost implicate două autoturisme, a avut loc pe DN 65 Pitești – Slatina, localitatea Jitaru, județul Olt.

Conform ISU Olt, în cele două mașini se aflau șapte persoane.

Patru bărbați au fost declarați decedați de medicii SAJ, alte trei persoane sunt transportate la UPU Slatina, conștiente, cu diverse traumatisme. Este vorba de două femei și un bărbat.

Traficul în zonă este blocat.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, totul s-a întâmplat din cauza unei depășiri neregulamentare iar coliziunea a fost directă. Au murit ambii șoferi și doi pasageri din mașina care circula regulamentar.

Citește și: O familie s-a trezit cu cisterna în casă, la prima oră a dimineţii, în Sibiu. Locuinţa a mai fost lovită în trecut

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La fața locului au acționat patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare și două autospeciale pentru primă intervenție și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

×
Subiecte în articol: trafic oprit morti raniti
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close