Antena 3 CNN Actualitate Accident grav pe DN1, în Prahova! Traficul este blocat | Un elicopter SMURD a ajuns la fața locului

Accident grav pe DN1, în Prahova! Traficul este blocat | Un elicopter SMURD a ajuns la fața locului

Accident grav pe DN1, în Prahova, în urmă cu scurt timp.

Accident grav pe DN1, în Prahova! Traficul este blocat | Un elicopter SMURD a ajuns la fața locului
Sursa foto: Facebook Info Trafic I Alex Iacob
de Laura Dinu    |    12 Ian 2024   •   13:11

Un grav accident rutier a avut loc în cursul zilei de vineri, 12 Ianuarie 2024, pe Drumul Național 1, în localitatea Florești din județul Prahova. 

Potrivit Infotrafic, evenimentul a implicat două autoturisme. 

Din primele informații oficiale, se pare că impactul dintre cele două vehicule a condus la 5 victime, din care 2 persoane și-au pierdut viața. Autoritățile intervin la fața locului pentru gestionarea situației și acordarea ajutorului necesar victimelor. 

Circulația rutieră este grav afectată în zonă, mai ales pe sensul de mers Ploiești – Brașov, unde se înregistrează un blocaj total. În prezent, traficul este deviat pe DJ 100F, prin orașul Băicoi, iar pe direcția către Ploiești, se circulă doar pe banda nr. 1 a drumului național. 

Valorile de trafic sunt în creștere pe ambele sensuri de mers, generând disconfort și aglomerație în zonă. Participanții la trafic sunt sfătuiți să adopte rute alternative și să respecte indicațiile autorităților rutiere pentru evitarea situațiilor nedorite, scriu reprezentanții Infotrafic

În galeria de mai jos puteți urmări imagini din timpul intervenției autorităților în accidentul tragic de pe DN1. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”La data de 12 ianuarie, în jurul orei 11.30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Național 1, în afara localității Florești, s-ar fi produs un accident rutier.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 68 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un tânăr de 24 de ani.

În urma producerii accidentului rutier a rezultat  decesul a două femei de 63 și respectiv 71 de ani dar și vătămarea corporală a altor două femei de 42 și respectiv 68 de ani, pasagere în cele două autoturisme dar și a celor doi conducători auto.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto nu au putut fi testați cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, urmând să le fie recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Traficul rutier este dirijat de către polițiștii rutieri.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul autorităților. 

×
Subiecte în articol: accident DN1 prahova floresti
Parteneri
Fumul degajat de incendiul din Bucureşti este toxic! Precizările ISU şi ANM
x close