Antena 3 CNN Actualitate Accident grav la Cheia. Două persoane au murit, după ce mașina lor a fost aruncată în râpă

Accident grav la Cheia. Două persoane au murit, după ce mașina lor a fost aruncată în râpă

Accident grav la Cheia. Două persoane au murit, după ce mașina lor a fost aruncată în râpă
Sursa foto: Foto: Politia Romana.Facebook
15 Ian 2017   •   12:17

Două persoane care au fost implicate într-un accident duminică dimineaţă pe DN1 A, la Cheia, au fost declarate decedate după ce anterior au fost supuse manevrelor de resuscitare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, cele două victime, respectiv un bărbat şi o femeie de aproximativ 50 de ani, au fost încarcerate şi scoase de pompieri ulterior supuse manevrelor de resuscitare.

Cele două persoane nu au răspuns manevrelor, ele fiind declarate decedate de către medicul de pe Ambulanţa de Terapie Intensivă.

La faţa locului a aterizat şi un elicopter SMURD, care ar urma să preia o femeie care are leziuni la membrele inferioare şi superioare şi care, de asemenea, a fost încarcerată.

Vasiloae a precizat că alte trei persoane au fost rănite, dintre care două rănite uşor, acestea nefiind transportate la spital şi o alta care este evaluată la faţa locului, urmând a se decide dacă va fi preluată de ambulanţă pentru a o duce la o unitate spitalicească.

Din primele date de la faţa locului, un autoturism care cobora pe DN1 A spre Ploieşti ar fi intrat pe contrasens izbindu-se de o dubă, aceasta din urmă ieşind din afara părţii carosabile şi căzând de o diferenţă de nivel de aproximativ doi metri, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu

×
Subiecte în articol: accident elicopter SMURD prahova
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close