Antena 3 CNN Actualitate "Chiar făceau întrecere!". Accidentul din Sibiu a fost filmat de o cameră de supraveghere

"Chiar făceau întrecere!". Accidentul din Sibiu a fost filmat de o cameră de supraveghere

Accident din Sibiu, în urma căruia o tânără şi-a pierdut viaţa, a fost filmat de o cameră de supraveghere montată pe unul dintre cele două autobuze în care autoturismul s-a izbit cu peste 100 de km/h.

"Chiar făceau întrecere!". Accidentul din Sibiu a fost filmat de o cameră de supraveghere
Sursa foto: Antena 3 CNN | Cameră de supraveghere | Facebook
de Alin Tarnovschi    |    02 Sep 2023   •   09:14

Geanina, o tânără în vârstă de numai 30 de ani, a murit pe loc în urma accidentului produs pe 31 august 2023, în jurul orei 22.20. Cumplitul accident a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Pe imagini se poate observa cum şoferul BMW-ului înmatriculat ZEU circula cu o viteză excesivă, iar în zona sensului giratoriu de lângă Cimitirul Municipal a pierdut controlul maşinii, iar aceasta a sărit peste sens şi s-a izbit violent de două autobuze parcate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Şoferul unui BMW din Sibiu, înmatriculat ZEU, şi-a omorât o prietenă lângă cimitir, după ce a intrat cu viteză în două autobuze

Tot pe imagini se poate observa şi faptul că, înainte de a pierde controlul volanului, şoferul BMW-ului pare că ar fi participat la o întrecere cu o altă maşină, lucru confirmat şi de alţi oameni care au comentat la clipul video postat pe Facebook: "Din ce se vede, pare că făceau întrecere cu maşinile", a scris Stepaniol Asoltani, în timp ce un alt comentariu a fost: "Chiar făceau întrecere, nu pare".

De altfel, imediat după impact, tineri aflaţi în cealaltă maşină, cu care şoferul BMW-ului s-ar fi întrecut, au coborât în fugă şi au mers să îi ajute pe tinerii aflaţi în maşina distrusă. În clipul video se pot auzi în timp ce o strigă chiar pe tânăra care şi-a pierdut viaţa.

"Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri.

Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere, o tânără în vârstă de 30 de ani, dar și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism, în vârstă de 25 de ani, toți cei trei fiind sibieni", au anunţat poliţiştii din Sibiu.

Ultima postare a tinerei care a murit în accidentul din Sibiu a fost: "Doamne, fă-mă să înțeleg că planurile tale sunt mai bune că ale mele".

?Video cu impactul violent al accidentului din Sibiu unde o tânără și-a pierdut viața ?Inconștiența unui ,,ZEU" a băgat o tânără în mormânt și a îndurerat o familie ?Dumnezeu să o odihnească în pace! ? Imagini cu un puternic impact emoțional

Publicată de Ziua Online pe Vineri, 1 septembrie 2023

×
Subiecte în articol: accident în Sibiu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close