Antena 3 CNN Actualitate Şoferul unui BMW din Sibiu, înmatriculat ZEU, şi-a omorât o prietenă lângă cimitir, după ce a intrat cu viteză în două autobuze

Şoferul unui BMW din Sibiu, înmatriculat ZEU, şi-a omorât o prietenă lângă cimitir, după ce a intrat cu viteză în două autobuze

Un tânăr şofer din Sibiu, aflat la volanul unui BMW înmatriculat ZEU, şi-a omorât o prietenă lângă Cimitirul Municipal, după ce a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei şi a intrat în plin într-un sens giratoriu şi în două autobuze.

Şoferul unui BMW din Sibiu, înmatriculat ZEU, şi-a omorât o prietenă lângă cimitir, după ce a intrat cu viteză în două autobuze
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    01 Sep 2023   •   07:43

Teribilul accident în Sibiu s-a produs, noaptea trecută, atunci când şoferul în vârstă de 23 de ani, care conducea cu viteză, a pierdut controlul volanului, iar maşina a sărit peste un sens giratoriu.

Ulterior, autoturismul în care se aflau şoferul şi două tinere în vârstă de 25, respectiv 30 de ani, s-a izbit violent de două autobuze ale companiei de transport în comun din Sibiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Impactul a fost atât de puternic încât tinerii au rămas încarceraţi în BMW-ul distrus, fiind scoşi abia după intervenţia pompierilor de la Descarcerare. Din nefericire, pentru tânăra în vârstă de 30 de ani, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Şoferul şi cealaltă pasageră au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Citeşte şi: "Chiar făceau întrecere!". Accidentul din Sibiu a fost filmat de o cameră de supraveghere

"Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dumbrăvii, dinspre Rășinari spre centrul municipiului, un tânăr în vârstă de 23 de ani ar fi intrat în coliziune cu insula sensului giratoriu din dreptul Cimitirului Municipal, după care a lovit două autobuze staționate, fără pasageri.

Din păcate, în urma impactului, a rezultat decesul uneia dintre cele două pasagere, o tânără în vârstă de 30 de ani, dar și rănirea conducătorului auto și a celeilalte tinere aflate în autoturism, în vârstă de 25 de ani, toți cei trei fiind sibieni.

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

×
Subiecte în articol: accident în Sibiu
Parteneri
Florin Piersic, transferat la o clinică privată
x close