Antena 3 CNN Actualitate Activitatea pe aeroportul din Timişoara a fost reluată, după ridicarea ceţii

Activitatea pe aeroportul din Timişoara a fost reluată, după ridicarea ceţii

Activitatea pe aeroportul din Timişoara a fost reluată, după ridicarea ceţii
Sursa foto: Foto: manifestgallery.org
20 Noi 2010   •   11:19
UPDATE. Activitatea pe Aeroportul Internaţional din Timişoara a fost reluată, sâmbătă la prânz, după ridicarea ceţii, urmând astfel să aterizeze toate cursele care au avut întârzieri şi să decoleze aeronavele care ca au ca destinaţie Grecia, Germania şi Italia, informează Mediafax.
   
Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat, sâmbătă, că prima aeronavă care a aterizat este cea de la Sibiu, urmând să aterizeze şi celelalte zece curse întârziate, în funcţie de cât de repede au decolat.
   
"Activitatea pe Aeroportul Timişoara reintră în normal. Cursele întârziate au început să aterizeze, prima fiind cea de la Sibiu. Celelalte zece curse întârziate vor ateriza pe aeroport în funcţie de cât de repede au plecat", a spus Nicoleta Trifan.
   
Potrivit sursei citate, şi aeronavele care trebuie să decoleze vor fi programate pe pista de zbor în funcţie de cursele care vor ateriza la Timişoara.


Probleme pe aeroportul din Timişoara. Nici o cursă nu poate ateriza acolo din cauza ceţii. Vorbim despre un număr de 11 zboruri amânate.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, între orele 8 şi 9 dimineaţa ar fi trebuit să aterizeze, la Timişoara, avioanele care aduceau pasageri din Ucraina, Cernauti, Lvov, Odessa şi Chişinău.

Acestora li se adaugă alte şapte curse din ţară care nu pot ateriza la Timişoara din cauza ceţii dese. Avioanele au fost redirecţionate spre alte oraşe din ţară. Cât despre cele 11 aeronave, acestea trebuie să plece de la Timişoara spre alte destinaţii în jurul orei 10, însă oficialii Aeroportului sunt sceptici că acestea îşi vor respecta programul.

„Sunt afectate decolările spre Germania, Italia şi Grecia. Dimineaţă au plecat trei curse, înainte de lăsarea ceţii, spre Viena, Otopeni şi Londra”, a declarat Nicoleta Trifan, purtătorul de cuvânt al Aeroportului din Timişoara.

×
Subiecte în articol: ceata aeroport avion Timisoara curse aeriene
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close