Antena 3 CNN Actualitate Acuzaţii de răpire şi crimă în cazul copilului dispărut şi găsit mort lângă casă, în Fruntişeni

Acuzaţii de răpire şi crimă în cazul copilului dispărut şi găsit mort lângă casă, în Fruntişeni

Părinţii copilului în vârstă de un an dispărut şi găsit mort sub un pod, la 500 de metri de casă, în comuna Fruntişeni din Vaslui, cred că fiul lor ar fi fost răpit din casă şi ucis.

Acuzaţii de răpire şi crimă în cazul copilului dispărut şi găsit mort lângă casă, în Fruntişeni
Sursa foto: Antena 3
de Lili Trifu    |    02 Mai 2022   •   11:36

Copilul în vârstă de un an şi două luni a dispărut de acasă, din comuna Fruntişeni, seara trecută, după ce mama l-a hrănit şi s-a asigurat că micuţul doarme. Câteva minute mai târziu, femeia şi-a trimis un alt copil să îl verifice pe băieţel, însă acesta dispăruse.

Mama copilului a povestit că ieri a fost la biserică cu copilul, unde a fost împărtăşit, iar după slujba s-a întors acasă, i-a dat să mânânce şi l-a culcat.

Între timp, a mers într-o altă cameră pentru a le pregăti hainele de şcoală celorlalţi trei copii, iar după câteva minute a trimis-o pe una dintre fete să vadă dacă s-a trezit cel mic.

Copila nu şi-a găsit fratele în cameră şi a anunţat-o pe mama sa, iar femeia a dat alarma.

Toţi oamenii din sat au ieşit pe străzi şi au început să îl caute pe copil, iar în zonă au început căutările şi poliţiştii, jandarmii şi pompierii.

După cinci ore, băiatul a fost găsit sub un pod, într-un pârâu, cu faţa în jos, la aproximativ 500 de metri de casă. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe copil.

Familia şi apropiaţii cred că bebeluşul ar fi fost aruncat sub pod pentru că, zic ei, nu ar fi putut ajunge singur, pe jos, prin canalul ce trece pe lângă casă.

Trupul neînsufleţit a fost dus la Medicina Legală pentru necropsie, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii, iar între timp, poliţiştii continuă cercetările.

×
Subiecte în articol: Fruntişeni Vaslui
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close