Antena 3 CNN Actualitate Adina Anghelescu: Cred că Victor Ponta va fi trimis în judecată

Adina Anghelescu: Cred că Victor Ponta va fi trimis în judecată

Adina Anghelescu: Cred că Victor Ponta va fi trimis în judecată
Sursa foto: Foto: gov.ro
de M.Z.    |    19 Aug 2015   •   19:43

Jurnalista Adina Anghelescu este de părere că premierul Victor Ponta va fi trimis în judecată în dosarul "Turceni - Rovinari", în care este urmărit penal.

 
Ziarista spune că a ajuns la această concluzie în urma experienţei pe care o are în domeniul juridic, dar şi din datele prezente.
 
"După cum merg lucrurile, eu cred, din experinţa pe care o am, şi din ce am văzut, că Victor Ponta va fi trimis în judecată. Avem o parte a DNA care încă stă blocată în obiceiurile ultimilor 10 ani, ale sistemului Băsescu. Dacă s-a primit cumva o comandă sau există nişte jocuri, se găseşte un Eva, un Uncheşelu care să fie aduşi peste nopate la DNA central ca să facă nişte acte de o asemenea încărcătură", a spus Adina Anghelescu, jurnalist Antena 3, miercuri, la emisiunea Subiectiv.
 
DNA a anunţat, miercuri, că procurorii au pus sechestru asigurător pe un apartament al lui Victor Ponta, pentru a recupera prejudiciul de 51.321,80 de lei care ar fi fost produs de acest prin complicitate la evaziune fiscală, sumă stabilită în urma expertizei efectuate în dosarul "Turceni - Rovinari".

Victor Ponta acuză DNA de manipulare şi publică dovada care îi contrazice pe procurori

 
Pe 5 iunie, premierul Victor Ponta a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA. Victor Ponta este urmărit penal pentru 19 presupuse infracţiuni, iar DNA cere avizul parlamentului pentru cea de-a 20-a. 

Victor Ponta este urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată şi spălarea banilor în dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat, anunţă DNA.
 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close