Antena 3 CNN Actualitate Administrația prezidențială dă 660.000 de euro pe sisteme de securitate

Administrația prezidențială dă 660.000 de euro pe sisteme de securitate

Camera Deputaților îşi întărește măsurile de securitate după incidentele recente. În luna mai, o membră AUR a încercat să intre în parlament cu mai multe gloanţe, iar o altă persoană a venit pentru angajare cu droguri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2023   •   10:10

Instituțiile importante vor să-şi schimbe sistemele de securitate şi să le adapteze la nivelul din acest moment, asta pentru a evita eventuale situații dificile. Reamintim că în Parlament au avut loc mai multe incidente, în care persoanele au fost prinse cu gloanţe sau droguri. 

Conform datelor de pe site-ul Camerei Deputaţilor se află la licitație soft-uri pentru sistemul de control, asta pentru că parlamentul a achiziționat două astfel de sisteme noi de control pentru accesul în clădire şi servicii de revizie şi reparații pentru control tehnic.

Aceste servicii ar urma să coste 400.000 de euro. 

Citeşte şi: Un colaborator AUR a încercat să intre în Parlament cu patru gloanțe în geantă! Ce a declarat tânăra la audieri

De asemenea, inclusiv administrația prezidențiala îşi va achiziționa un sistem nou de securitate, valoarea acestuia fără TV va fi de 660.000 de euro. 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close