Antena 3 CNN Actualitate Adolescentul care s-a electrocutat într-un parc de distracţii din Eforie Nord a murit la spital

Adolescentul care s-a electrocutat într-un parc de distracţii din Eforie Nord a murit la spital

Adolescentul care s-a electrocutat într-un parc de distracţii din Eforie Nord a murit la spital
Sursa foto: Foto: Agerpres/TANJUG
05 Aug 2013   •   21:01
UPDATE 23.00 - Adolescentul de 17 ani, care s-a electrocutat într-un parc de distracţii din Eforie Nord, după ce a vrut să se suie în maşinuţe electrice ud şi în picioarele goale, a murit la scurt timp după ce a fost dus la Spitalul Judeţean din Constanţa, informează Mediafax.


Un turist a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa, luni după-amiază, după ce s-a electrocutat în parcul de distracţii din staţiunea Eforie Nord, pentru că a vrut să se suie în maşinuţe electrice mergând în picioarele goale în perimetrul de funcţionare al acestora, informează Mediafax.
   
Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, tânărul de 17 ani a mers în parcul de distracţii din Eforie Nord, vrând să se dea în maşinuţe electrice.
   
Acesta era în picioarele goale, iar când a intrat în perimetul delimitat unde circulă maşinuţele s-a electrocutat, fiind trântit la pământ.
   
În zonă a sosit un echipaj de la Ambulanţa Constanţa care i-a acordat primul ajutor şi l-a resuscitat, iar după ce a fost stabilizat, tânărul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind în stare gravă.
   
Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a produs incidentul.
 

×
Subiecte în articol: Eforie Nord
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close