Antena 3 CNN Actualitate Adrian Năstase: Crin Antonescu a fost complice la "lacrimile" lui Traian Băsescu din 2004

Adrian Năstase: Crin Antonescu a fost complice la "lacrimile" lui Traian Băsescu din 2004

Adrian Năstase: Crin Antonescu a fost complice la "lacrimile" lui Traian Băsescu din 2004
05 Apr 2014   •   22:18

Ieşirea PNL de la guvernare a fost o eroare de strategie, a declarat Adrian Năstase în interviul acordat pentru emisiunea Q&A, amintindu-i lui Crin Antonescu că "a fost complice la manipularea "lacrimilor" lui Băsescu".

"A fost o eroare de strategie, inclusiv în ceea de priveşte momentul ales. Determinant pare să fi fost interesul personal al lui Crin Antonescu, legat de candidatura la prezidenţiale. Dovedit şi de încercarea de "mutare" a partidului la PPE, prin schimbarea ideologiei partidului. La fel cum a procedat Băsescu în 2005. În plus, nu trebuie ignorate informaţiile recente referitoare la negocierile cu Traian Băsescu, nedezminţite de nicio parte", a comentat Adrian Năstase cu privire la decizia liberalilor de a ieşi de la guvernare.

Năstase a afirmat despre Crin Antonescu că a fost unul dintre artizanii alegerii lui Băsescu, la prezidenţialele din 2004. Potrivit lui Năstase, din acest motiv "are o responsabilitate pentru un deceniu de haos, dezbinare, crize repetate, sărăcie şi izolare internaţională care au afectat viaţa românilor".

"Încearcă se se justifice prin teoria "am de ales răul cel mai mic". Prin opţiunile de acum dovedeşte însă că a ales şi continuă să aleagă "Răul", pur şi simplu. În ceea ce priveşte "manipularea" din 2004, îi aduc aminte că a fost complice la manipularea "lacrimilor" lui Băsescu şi la acuzaţiile de fraudă electorală, dovedite mincinoase, de la prezidenţiale", a mai spus Adrian Năstase.

Citeşte şi:

Adrian Năstase, despre celebrarea a 10 ani de la aderarea la NATO: "Mă deranjează că unii încearcă să modifice trecutul pentru a justifica prezentul"

Adrian Năstase: Băsescu, din "preşedinte jucător" în "jucătorul care nu mai respectă regulile Constituţiei"

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close