Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Băsescu a luat-o pe Ioana Băsescu şi a dat cu ea în Victor Ponta

Adrian Ursu: Băsescu a luat-o pe Ioana Băsescu şi a dat cu ea în Victor Ponta

Adrian Ursu: Băsescu a luat-o pe Ioana Băsescu şi a dat cu ea în Victor Ponta
13 Noi 2013   •   19:51
Preşedintele a luat-o pe Ioana Băsescu şi a dat cu ea în Victor Ponta, a afirmat jurnalistul Adrian Ursu despre discursul preşedintelui României cu privire la ancheta referitoare la terenul achiziţionat de fiica sa, în judeţul Călăraşi.

"Ioana Băsescu nu are implicare politică? Cine a înregistrat la tribunal Mişcarea Populară? Cine umbla prin faţa casei Dante, la referendum, cu tot felul măscări electorale? Nu ioana Băsescu? Nu are implicare financiară în toate afacerile sale imobiliare cu oameni care aveau legături cu statul? (...) Ioana Băsescu s-a băgat adânc, până dincolo de puterea ei financiară, în afaceri cu oameni care depindeau de tatăl său", a arătat Adrian Ursu în ediţia de miercuri seară a emisiunii "La ordinea zilei", de la Antena 3.

În plus, realizatorul "Secvenţial" a declarat că, prin discursul său, "Băsescu a arătat cât este de speriat în clipa de faţă că cineva se va sesiza în legătură cu prezentul şi trecutul penal al dobândirii averii de către familia sa".

"Dacă luaţi tot trecutul şi prezentul familiei Băsescu sunt episioade penale. Preşedintele este mâncat de această grijă că cineva, unii, chiar prietenii săi din afară, se vor sesiza în legătură cu prezentul şi trecutul penal al dobândirii averii de către familia Băsescu-

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, că, prin constituirea unei comisii de anchetă privind terenul achiziţionat de Ioana Băsescu, premierul "Victor Ponta încearcă să reîncălzească ceea ce nu i-a reuşit cu Roşca Stănescu, generând un alt fals, dând de înţeles că Papici a fost implicat în verificarea terenurilor".

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close