Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Ioan Rus s-a dus la curvăsăreala politică de la Cluj. Numai că a plecat din Guvern fără să înţeleagă nimic

Adrian Ursu: Ioan Rus s-a dus la curvăsăreala politică de la Cluj. Numai că a plecat din Guvern fără să înţeleagă nimic

Adrian Ursu: Ioan Rus s-a dus la curvăsăreala politică de la Cluj. Numai că a plecat din Guvern fără să înţeleagă nimic
12 Iun 2015   •   00:03

Adrian Ursu, realizatorul Antena 3, a comentat în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei" afirmaţiile lui Ioan Rus, care în cele din urmă au dus la demisia sa din fotoliul de ministru al Transporturilor.

"S-a dus la curvăsăreala politică de la Cluj. Grupul care mereu a fost punte între băsism şi băsism. Se întoarce la Cluj unde rezultatele sale electorale au fost nule întotdeauna. Duca-se. Numai că a plecat din Guvern fără să înţeleagă nimic" a spus Adrian Ursu.

Acesta a vorbit despre reacţia oamenilor de rând, care au trimis numeroase mesaje către Antena 3, în care îşi exprimau indignarea faţă de declaraţiile fostului ministru.

"Am captat toate aceste mesaje, care veneau extrem de rapid şi extrem de numeroase. Erau foarte mulţi oameni de aici din ţară, revoltaţi de atitudinea lui Ioan Rus. Care spuneau că au votat PSD, că sunt alături de PSD, dar că sunt îngreţoşaţi de ce au auzit" a povestit Adrian Ursu.

"Poate cineva, la un moment dat, va descoperi cât de bun e şi îl va aduce înapoi. El a mai plecat o dată, dar pe urmă cineva...practic noi nu vom avea masterplan, dacă nu îl vom avea pe Master Rus. Domnul Rus cred că se visa pe un soclu, voia să-l prindă 2018 ctitor al unei Românii unite. Visa să unească Moldova de Transilvania, Transilvania de Muntenia şi Muntenia de Moldova prin autostrăzi" a mai spus Adrian Ursu.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Adrian Ursu Ioan Rus
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close