Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situaţie în cazul afaceristului din Sibiu atacat în propria casă. Filmul uciderii lui Adrian Kreiner

Răsturnare de situaţie în cazul afaceristului din Sibiu atacat în propria casă. Filmul uciderii lui Adrian Kreiner

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul afaceristului din Sibiu, atacat de hoți în propria casă. Polițiștii iau în considerare faptul că ar fi vorba despre o răzbunare.

de Andrei Naiţă    |    Andreea Borboros    |    Ioana Mircea    |    08 Noi 2023   •   15:41

Autorii jafului de la Sibiu rămân de negăsit! Astăzi, IGPR a trimis la Sibiu o echipă de specialiști care să ajute la rezolvarea acestui caz.

Între timp ies la iveală noi detalii despre anchetă. Se pare că cei trei indivizi au plănuit totul în cel mai mic detaliu. Ar fi supravegheat casa milionarului dintr-o locuință părăsită de vizavi.

Apropiații familiei cred că suspecții au acționat la comandă și nu exclud o răzbunare în stil mafiot. Hoții au plecat din casa bărbatului cu ceasuri scumpe și 200.000 de euro. Aseară, Adrian Kreiner a murit la Spitalul Județean din Sibiu unde fusese adus în comă profundă.

Citește și: Afacerist din Sibiu, bătut crunt și jefuit de hoți. Bărbatul este în stare gravă la spital

Înainte să intre peste omul de afaceri în casă, hoții au decuplat camerele de supraveghere din exteriorul locuinței, însă întregul atac de 40 de minute a fost filmat de camerele de supraveghere din interiorul locuinței.

Se iau în calcul mai multe ipoteze, fie că atacatorii ar face parte din cercul de apropiați ai săi, fie că este vorba despre o răzbunare. 

Adrian Kreiner conducea o companie cu afaceri de peste 100 de milioane de lei care produce piese pentru industria auto, dar a fost și fondatorul unei cooperative digitale care are propria criptomonedă. De asemenea, el deținea și afaceri în robotică, energie verde sau agricultură. Apropiații lui spun ca avea prieteni dar și dușmani. 

Un lucru este clar, în cadrul anchetei. Cei trei agresori sunt români pentru că pe camerele de supraveghere se aud discuții între cei trei în limba română.

Fiica lui Adrian Kreiner a susținu în cadrul declarațiilor sale făcute la Poliție că i-a auzit pe hoți vorbind în limba română. De altfel ea a fost și cea care i-a condus pe aceștia la seiful cu bani, sub amenințarea cu arma.

Mama iubitei afaceristului susține că jaful ar fi fost doar o înscenare pentru ca Adrian să fie ucis din răzbunare.

Adrian va fi înmormântat vineri la ora 14.00. Iubita sa a cerut intimitate și a rugat ca presa și autoritățile să nu se prezinte la evenimentul tragic.

×
Subiecte în articol: Sibiu crimă jaf
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close