Antena 3 CNN Actualitate Locale Afacerist din Sibiu, bătut crunt și jefuit de hoți. Bărbatul este în stare gravă la spital

Afacerist din Sibiu, bătut crunt și jefuit de hoți. Bărbatul este în stare gravă la spital

Un afacerist din Sibiu a fost bătut crunt și jefuit de hoți, ieri noapte. Bărbatul este internat în stare gravă la spital.

de Andrei Naiţă    |    Ioana Mircea    |    06 Noi 2023   •   14:26

O bandă de tâlhari a intrat, în noaptea trecută în locuința afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner. Hoții l-au bătut până a ajuns la spital și i-au furat mai multe bunuri.

Poliția Sibiu anunță că a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept într-un imobil din orașul Sibiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Din primele cercetări, se pare că în jurul orei 2.30, persoane necunoscute au intrat în casă, l-au bătut pe Adrian Kreiner și au furat mai multe bunuri.

Citește și: Un bărbat a fost lovit de mașină, iar altul a fost purtat zeci de metri pe capotă, după o șicanare în trafic. Șoț și șoție au vrut "să le dea o lecție", în Sibiu

Victima, în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

×
Subiecte în articol: Sibiu om de afaceri jaf bătaie
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close