Antena 3 CNN Actualitate Agresorul din clubul din Odorheiu Secuiesc se apără. Cum explică imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Agresorul din clubul din Odorheiu Secuiesc se apără. Cum explică imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Agresorul din clubul din Odorheiu Secuiesc se apără. Cum explică imaginile surprinse de camerele de supraveghere
03 Feb 2016   •   11:12

Scandalul din clubul din Odorheiu Secuiesc ia amploare. Bărbatul care l-a bătut pe jurnalistul maghiar în clubul din oraş se apără şi spune că nu este un interlop. Acesta susţine că a acţionat în legitimă apărare după ce ziaristul a sărit la bătaie.

Pe camerele de supraveghere se vede însă că jurnalistul a scos pistolul şi a început să tragă abia după ce a fost luat la bătaie pentru a doua oară.

Acesta sunt imaginile care au şocat Odorheiu Secuiesc. Un jurnalist local  scoate pistolul într-un club şi începe să tragă după ce a fost bătut cu bestialitate. Victima crede că atacul asupra sa este o urmare a publictării mai multor anchete. De acelaltă parte, agresorii susţin că nu sunt interlopi şi au acţionat în legitimă apărare.

”Nu am iniţiat vreun atac fizic sau verbal îmoptriva ziaristului, dimpotrivă, el a fost cel care într-o manieră agresivă, a generat această altercaţie.(...) Eu nu am lovit un jurnalist, am ripostat doar faţă de o provocare violentă venită din partea unei persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice. La momentul la care a scos pistolul cu intenţia clară de a-l folosi, nu era victima unei agresiuni. Incidentul nu a avut legătură cu profesia acestuia”, se arată într-un drept la replică remis Antena 3.

Presa locală susţine că victima agresiiunii este redactorul-şef al unui cotidian din Odorhei, care a scris mai mulţi ani despre fărădelegile interlopilor din oraş.  Un miting de solidaritate cu ziaristul a avut loc în weekend la Odorheiu Secuiesc. Oamenii au acuzat autorităţile locale că lasă oraşul pe mâinile interopilor.

Doi oameni nevinovaţi au fost împuşcaţi cu bile de cauciuc de către un jurnalistul care a încercat să se apere de agresor.

×
Subiecte în articol: Odorheiu Secuiesc
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close