Antena 3 CNN Actualitate Un mare oraş din ţară revine în scenariul roşu. Restaurantele se închid din nou, nu se mai circulă după ora 23

Un mare oraş din ţară revine în scenariul roşu. Restaurantele se închid din nou, nu se mai circulă după ora 23

Veşti proaste pentru locuitorii din Alba Iulia. Din cauza unui noul val de infectări cu Sars CoV-2, oraşul revine în scenariul roşu, de joi ora 00.00.

Un mare oraş din ţară revine în scenariul roşu. Restaurantele se închid din nou, nu se mai circulă după ora 23
Sursa foto: DGPMB/Facebook
de Georgiana Adam    |    04 Feb 2021   •   10:40

Şi comuna Ciugud are parte de aceeaşi decizie impusă de autorităţi, din cauza numărului mare de persoane infectate cu coronavirus.

Hotărârea a fost luată după ce, în cele două localităţi, rata de incidenţă a infecţiilor prin COVID-19 a depăşit 3 la mie în ultimele 14 zile. 

Restaurantele şi discotecile din Alba Iulia se închid din nou

Astfel, cinematografele, instituțiile de spectacole sunt închise, nu se pot desfășura în aer liber spectacole, concerte sau festivaluri.

Se interzic nunțile, botezurile și mesele festive atât în spații deschise cât și închise, dar și reuniunile cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Nu se circulă în grupuri mai mari de şase persoane, dar nici după ora 23.00, cu anumite excepții.

Nu se circulă în grupuri mai mari de 6 persoane şi nici după ora 23.00

Se închid restaurantele și cafenele în interior. Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate acolo.

Totodată, nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci, iar activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.
 

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close