Antena 3 CNN Actualitate Alberto Grasu, unul dintre tinerii care au participat la petrecerea de Revelion în care a fost distrusă o vilă din București

Alberto Grasu, unul dintre tinerii care au participat la petrecerea de Revelion în care a fost distrusă o vilă din București

Apar noi informaţii din acheta tinerilor care au devastat o vilă din Sectorul 4 al Capitalei, în noaptea de Revelion.

Alberto Grasu, unul dintre tinerii care au participat la petrecerea de Revelion în care a fost distrusă o vilă din București
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Ian 2022   •   10:57

Cu toţii sunt adolescenţi, au fost identificaţi de anchetatori şi urmează să fie chemaţi la audieri. Zece ore au stat poliţiştii să strângă probe și să-i identifice pe tinerii scandalagii.

Unul dintre cei care au participat la petrecere este Alberto Grasu, un artist din București.

Tânărul spune că nu a perceput nicio taxă de intrare, dar că lumea a venit la petrecere după ce adresa a fost postată pe Instagram, iar maceta, care se poate vedea clar în video de mai sus, ar fi fost de fapt un cuţit de bucătărie cu care au tăiat tortul.

"Spun asta pentru cei ce mă cunosc ca artist / prieten / amic şi mă apreciază în vreun fel. Este o isterie naţională cum că eu, împreună cu prietenii mei, am fi distrus o vilă. Am fost acolo, m-am distrat acolo, recunosc, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu învinovăţit eu sau prietenii mei pentru ceva ce noi nu am făcut", a scris un cunoscut trapper, sub numele de Alberto Grasu, pe Instagram.

Pagubele depasesc 30 de mii de euro. Adolescenţii au distrus complet șase camere, mobila, televizoare au spart uşi, au distrus băi şi sistemul de supreveghere video al pensiunii, inclusiv cablurile din pereţi.

În curte erau camere de supraveghere, dar acestea au fost vandalizate, iar la un moment dat unul dintre chiriași a pus staniol pe una dintre ele.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De la ora 10 și jumătate, cablurile au fost smulse și nimic nu s-a mai înregistrat de atunci încolo. Se pare că aici ar fi avut loc și o bătaie, pentru că în imaginile care au fost surprinse de camerele de supraveghere a fost surprinsă o persoană care ține în mână o macetă.

Anchetatorii spun ca cei care închiriaseră vila au început să perceapă taxă celor care voiau să se alăture petrecerii. Asa s ar fi strans peste 20 de persoane. Zece ore au stat anchetatorii să ridice probe și se pare că au identificat făptașii, care vor fi chemați la audieri.

Imagini filmate în vila din București devastată de tinerii care o închiriaseră pentru Revelion

Antena 3 a prezentat, la News Hour with CNN, imagini în exclusivitate din interiorul vilei devalizate.

Totodată, Babu Iancu, proprietarul vilei, a povestit, ce s-a întamplat în noaptea de Revelion, până în momentul în care camerele de supraveghere au încetat să funcționeze.

Reporterii Antena 3 au obținut și prima fotografie cu tinerii care au devastat casa.

"Femeia de la curățenie, pe 1 ianuarie, pe la ora 10.30 a venit aici. Când a văzut dezastrul m-a sunat. Când am ajuns la București am constatat și eu ce s-a întâmplat.

La 10 jumate au pus un staniol pe camera care dădea în living și la 1 și ceva nu mai funcționau camerele deloc.

Mâine o să vină un expert, firma de construcții să stabilească. Să vedem exact, să facă un deviz, cu televizoare cu uși cu pereți. Undeva la 20, 30 mii de euro.

Când am închiriat, nu eram aici, colegă mea a cerut buletinele și au zis că nu au și urmează să trimită. Și nu s-a mai dat nici măcar un buletin.

Din câte au găsit anchetatorii, au găsit și substanțe interzise. Niște copii de 18 - 20 de ani."

×
Subiecte în articol: revelion
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close