Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Imagini filmate în vila din București devastată de tinerii care o închiriaseră pentru Revelion. Băieții au făcut și o fotografie de grup

Imagini filmate în vila din București devastată de tinerii care o închiriaseră pentru Revelion. Băieții au făcut și o fotografie de grup

O vilă din Centrul Capitalei a fost vandalizată de un grup de tineri în noaptea de Revelion. Clădirea arată ca după bombardament, iar proprietarul estimează pagube de 30.000 de euro. Politia are deja un cerc de suspecți care, potrivit unor surse, ar fi chiar minori.

Imagini filmate în vila din București devastată de tinerii care o închiriaseră pentru Revelion. Băieții au făcut și o fotografie de grup
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    Rafaelo Varga    |    03 Ian 2022   •   18:44

Antena 3 a prezentat, la News Hour with CNN, imagini în exclusivitate din interiorul vilei devalizate.

Totodată, Babu Iancu, proprietarul vilei, a povestit, ce s-a întamplat în noaptea de Revelion, până în momentul în care camerele de supraveghere au încetat să funcționeze.

Reporterii Antena 3 au obținut și prima fotografie cu tinerii care au devastat casa.

"Femeia de la curățenie, pe 1 ianuarie, pe la ora 10.30 a venit aici. Când a văzut dezastrul m-a sunat. Când am ajuns la București am constatat și eu ce s-a întâmplat.

La 10 jumate au pus un staniol pe camera care dădea în living și la 1 și ceva nu mai funcționau camerele deloc.

Mâine o să vină un expert, firma de construcții să stabilească. Să vedem exact, să facă un deviz, cu televizoare cu uși cu pereți. Undeva la 20, 30 mii de euro.

Când am închiriat, nu eram aici, colegă mea a cerut buletinele și au zis că nu au și urmează să trimită. Și nu s-a mai dat nici măcar un buletin.

Din câte au găsit anchetatorii, au găsit și substanțe interzise. Niște copii de 18 - 20 de ani."

Mai mulți tineri au închiriat o vilă în București pentru Revelion și au devastat-o. Proprietar: ”O petrecere tematică, de distrugere. Aveau săbii, macete”

Un bărbat din București și-a închiriat vila de Revelion, însă pagubele pe care le-au produs clienții săi depășesc cu mult câștigul.

Bărbatul a închiriat vila unui grup de tineri care au provocat distrugeri în fiecare cameră. Au spart pereții, vasul de toaletă, ușile, tablourile și au deteriorat piese de mobilier.

Tinerii au vândut bilete de acces la petrecere, fără să-l înștiințeze pe proprietar, și au petrecut până când au observat că sunt filmați de camerele de supraveghere. Au spart biroul proprietarului și au smuls cablurile sistemului de supraveghere.

Niciunul dintre tineri nu îi mai răspund la telefon proprietarului, care a făcut plângere la poliție.

×
Parteneri
Cine este femeia care a încercat să îşi ia viaţa pe Aeroportul Otopeni
x close