Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Gabriela Firea: "Noi nu ne așteptăm la un eșec. Cred că va fi un scor bun pentru PSD"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Gabriela Firea: "Noi nu ne așteptăm la un eșec. Cred că va fi un scor bun pentru PSD"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Gabriela Firea: "Noi nu ne așteptăm la un eșec. Cred că va fi un scor bun pentru PSD"
24 Noi 2019   •   20:04

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus la sediul PSD că, în cazul în care Viorica Dăncilă va pierde la alegerile prezidențiale, tot nu se va pune problema să fie schimbată de la conducerea PSD. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. ”Cum adică cine-l preia? Avem conducere, am avut Congres, avem președinte, avem toate posturile de conducere ocupate. De unde știți că va fi un eșec? Eu zic să așteptăm pentru că s-a mai întâmplat să ne culcăm cu un președinte și ne-am trezit cu alt președinte.

Nu ar fi corect să fac eu calcule, eu zic că așteptăm rezultatele oficiale. Cu siguranță, cifrele exit-poll au o anumită valoare a unui studiu sociologic, dar rezultatele corecte vor fi cele oferite de Biroul Electoral Central. Noi nu ne așteptăm la un eșec și chiar dacă va fi un eșec, eu cred că va fi un scor bun pentru PSD.

Am venit aici să o susțin pe doamna Dăncilă, alături de colegii mei. Nu am venit să cântăm prohodul și nici să facem schimbări.”, a spus Gabriela Firea.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close