Antena 3 CNN Actualitate Alertă la Ploiești! Pericol mare de explozie! O cisternă cu o substanță periculoasă s-a răsturnat

Alertă la Ploiești! Pericol mare de explozie! O cisternă cu o substanță periculoasă s-a răsturnat

Este alertă pe centura de est o orașului Ploiești, după ce o cisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat. Din primele informații, se pare că un bărbat în vârstă de 31 de ani a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit puternic de cisterna încărcată cu 32 de tone kerosen.

Alertă la Ploiești! Pericol mare de explozie! O cisternă cu o substanță periculoasă s-a răsturnat
de Laura Dinu    |    28 Sep 2020   •   18:15

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe centura de est a orașului Ploiești, în zona localității Corlătești, județul Prahova, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autocisternă încărcată cu kerosen și un autoturism.

În urma impactului, cisterna s-a răsturnat pe carosabil, prezentând scurgeri de combustibil.

În urma accidentului, conducătorul autovehiculului, în vârstă de 31 de ani, și-a pierdut viața. Circulația este oprită pe ambele sensuri.

Oamenii au fost informați printr-un mesaj RO-ALERT asupra pericolului de explozie. Populația este îndrumată să evite zona şi să elibereze căile rutiere pentru a lăsa loc liber echipajelor de intervenţie.

 

×
Subiecte în articol: cisterna kerosen rasturnata Ploiești
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close