Antena 3 CNN Actualitate Alex s-a stins pe patul de spital, după cumplitul accident de la Cobadin | Trei tineri şi-au pierdut viaţa în urma tragediei

Alex s-a stins pe patul de spital, după cumplitul accident de la Cobadin | Trei tineri şi-au pierdut viaţa în urma tragediei

Alex, tânărul de 17 ani care a fost grav rănit în urma accidentului de la Cobadin, din Constanţa, s-a stins pe patul de spital, la două zile după tragedia în care au mai şi două fete.

Alex s-a stins pe patul de spital, după cumplitul accident de la Cobadin | Trei tineri şi-au pierdut viaţa în urma tragediei
Sursa foto: Antena 3 | Facebook | Cameră de supraveghere
de Alin Tarnovschi    |    07 Aug 2022   •   11:34

Tânărul se afla pe scaunul din dreapta şoferului atunci când s-a produs nenorocirea. Atât el, cât şi Darius, adolescentul de 16 ani care conducea maşina, au ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ambii au fost internaţi pe Secţia de Terapie Intensivă, fiind ţinuţi în viaţă de aparate. Din nefericire, astăzi, inima lui Alex a încetat să mai bată, în timp ce prietenul să, care a provocat tragedia, se luptă în continuare să trăiască.

Astfel, bilanţul accidentului de la Cobadin din noaptea de 4 spre 5 august 2022 a ajuns la trei morţi. Ana şi Daniela, două fete în vârstă de 13, respectiv 16 ani, din localitatea Viişoara, au murit pe loc în urma impactului devastator.

Vinovat de accident este tânărul de 16 ani, care pe lângă faptul că nu deţinea permis de conducere, ar fi împrumutat maşina mătuşii sale, şi s-a filmat în timp ce bea o sticlă de vin alături de prietenul său, chiar la volan.

Filmul tragediei de la Cobadin | Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Impactul deosebit de violent a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în intersecţia din Cobadin în care a avut loc tragedia.

Pe imagini se poate observa cum şoferul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un autoturism marca BMW.

Din impact, Volkswagen-ul a ricoşat şi a lovit o altă maşină aflată în benzinărie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Maşina s-a transformat într-un morman de fiare, iar cele două fete aflate pe bancheta din spate au murit pe loc. Darius şi Alex au supravieţuit impactului, însă au ajuns la spital cu răni extrem de grave, fiind ţinuţi în viaţă doar de aparate.

Astăzi, Alex s-a stins din viaţă pe patul de spital de la Terapie Intensivă.

×
Subiecte în articol: accident Cobadin Constanța
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close