Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care Alex Bodi iese din închisoare. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu va fi cercetat în arest la domiciliu în dosarul de crimă organizată

Momentul în care Alex Bodi iese din închisoare. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu va fi cercetat în arest la domiciliu în dosarul de crimă organizată

Decizia a fost luată de Curtea de apel Craiova, după ce Tribunalul Dolj a aprobat, în primă instanţă, solicitarea de eliberare a lui Bodi din arest.

Momentul în care Alex Bodi iese din închisoare. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu va fi cercetat în arest la domiciliu în dosarul de crimă organizată
de Georgiana Adam    |    18 Dec 2020   •   20:00

Hotărârea iniţială a fost însă contestată de DIICOT. Judecătorul de drepturi și libertăți a respins definitiv această contestaţie.

Astfel, fostul soț al Biancăi Drăgușanu va fi cercetat în dosarul de crimă organizată în arest la domiciliu.

Avocatul lui Bodi a insistat, anterior, că acesta nu prezintă pericol social.

Momentul în care Bodi părăseşte penitenciarul, în clipul de mai jos.

Dezvăluiri din dosarul lui Bodi

Referatul de arestare preventivă întocmit de procurori în cazul lui Alex Bodi dezvăluie portretul unui interlop periculos și fără milă, în contrast cu imaginea de băiat al lumii mondene pe care o cultiva.

Bodi a fost mâna dreaptă a liderului grupării, Adrian Tîmplaru. După ce mai mulţi membri ai clanului Clămparu au fost condamnaţi la 30 de ani de închisoare în Spania, Tâmplaru a preluat afacerile acestora.

Bodi, finul lui Tâmplaru, a intrat în rețea în 2014, atunci când a dus în Germania prima fată și a obligat-o să se prostitueze.

Conform raportului procurorilor, victimele reţelei erau umilite, torturate şi obligate să se prostitueze pentru Tâmplaru şi locotenenţii lui.

Oamenii legii au consemnat că Adrian Tâmplaru organiza frecvent petreceri luxoase unde erau invitate şi victimele.

În timpul acestor petreceri, fetele erau obligate să strângă sume de bani din prostituţie şi să le plătească taxe de protecţie membrilor reţelei. În caz contrar locotenenţii liderului recurgeau la acte de violenţă.

×
Subiecte în articol: arest la domiciliu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close