Antena 3 CNN Actualitate Noi dezvăluiri din dosarul lui Alex Bodi. Victimele erau umilite, torturate şi obligate să se prostitueze la petreceri de lux

Noi dezvăluiri din dosarul lui Alex Bodi. Victimele erau umilite, torturate şi obligate să se prostitueze la petreceri de lux

Anchetatorii susţin că în timp ce liderii rețelei de trafic de persoane și proxenetism, conduse de locotenentul unui interlop, din închisoare, se distrau, fetele pe care le obligau să se prostitueze treceau prin chinuri cumplite.

Noi dezvăluiri din dosarul lui Alex Bodi. Victimele erau umilite, torturate şi obligate să se prostitueze la petreceri de lux
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2020   •   13:30

Referatul de arestare preventivă întocmit de procurori în cazul lui Alex Bodi dezvăluie portretul lui de interlop periculos și fără milă, în ciuda imaginii de băiat al lumii mondene pe care o avea.

Conform raportului procurorilor victimele erau umilite, torturate şi obligate să se prostitueze pentru Tâmplaru şi “locotenenţii” lui.

Adrian Tâmplaru, liderul acestei grupări, organiza frecvent petreceri luxoase pentru locotenenţii săi, unde erau invitate şi victimele.

Fetele erau obligate în timpul acestor petreceri, să strângă sume tot mai mari de bani din prostituţie şi să le plătească taxe de protecţie. În caz contrar locotenenţii liderului recurgeau la tot felul de acte de violenţă.

Adrian Tâmplarul apare în imaginile de mai jos în anul 2014-2015. Atunci şi-a dus toţi prietenii în Dubai, i-a plimbat cu un iaht.

Deşi Curtea de Apel la sfârşitul anului 2011, îl condamnase pe Tâmplaru la 13 ani de închisoare, el a stat foarte puţin timp după gratii şi a putut, conform procurorilor DIICOT, în toată această perioadă 2014-2016 să îşi pună la punct întreaga reţea.

El și interlopii din gruparea pe care o conducea erau cunoscuți ca Șeicii, datorită vieții de lux pe care o duceau și a mașinilor scumpe deținute. În spatele averilor lor  însă, se ascundea drama fetelor traficate cu violență.

Bodi era mâna dreaptă a liderului grupării, temutul Adrian Tîmplaru, care după condamnarea mai multor membri ai clanului Clămparu la 30 de ani de închisoare în Spania a preluat afacerile acestora. Bodi e finul lui Tâmplaru și a intrat în rețea în 2014, atunci când a dus în Germania prima fată și a obligat-o să se prostitueze, notează observatornews.ro

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close