Antena 3 CNN Actualitate Alexandra Nechita, revelația deceniului în pictură. Cum arată casa Micuței Picasso din Los Angeles

Alexandra Nechita, revelația deceniului în pictură. Cum arată casa Micuței Picasso din Los Angeles

Alexandra Nechita, revelația deceniului în pictură. Cum arată casa Micuței Picasso din Los Angeles
17 Iul 2017   •   23:01

Este cunoscută în întreaga lume ca Micuța Picasso, iar Alexandra Nechita a demonstrat că dacă nu încetezi să crezi în vise, acestea se vor îndeplini. Celebra pictoriță, care a vândut tablouri de peste un milion de dolari până la 10 ani, a fost invitata lui Mihai Gâdea în emisiunea Sinteza Zilei.

La 10 ani, cucerea vedete de la Hollywood, dar și pe cunoscuta moderatoare Oprah Winfrey.

Alexandra Nechita a recunoscut că nu a mai fost în țară de opt ani de zile. Întrebată cum de a reușit să rămână cu picioarele pe pământ, pictorița a recunoscut că datorează totul părinților săi.

„Ar fi fost extrem de ușor să-mi pierd busola. A fost atenția care a fost extemă, am menținut o atitudine normală datorită părinților mei și a bunicii.

Am plecat din România la un an și jumătate. Vreau să mențin legătura cu România, fetița mea vorbește româna la perfecție. Vorbesc cu familia numai în românește. Soțul meu este din Ucraina.

Printre cele mai importante a fost să creez o vizibilitate pentru munca mea, am avut expoziții care m-au dus în toată lumea. De asta și plec cu o astfel de ușurința. Am fost la facultate. Am fost prima din familie. M-am ocupat de viața mea personală, nu am avut timp ca adolescență. M-am măritat, am adus-o pe fetița mea,am făcut o pauză pentru ea. Am avut nevoie să mă regăsesc, să mă duc din nou în atelier, am produs o serie de lucrări noi. Sunt niște proiecte pe care vreau să le dezvolt în România”, a declarat Alexandra Nechita la Antena 3.

Totodată, telespectatorii Antenei 3 au putut vizita și casa Alexandrei din Los Angeles.

Întrebată care ar fi fost șansa sa, dacă ar fi plecat din țară, Alexandra a recunoscut: „Nu este un răspuns ideal, realitatea este că libertatea personală, creativă nu exista atunci. Asta a fost diferența cred”.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close