Antena 3 CNN Actualitate Ultimele informaţii despre cauza morţii actorului Alexandru Arşinel

Ultimele informaţii despre cauza morţii actorului Alexandru Arşinel

Alexandru Arșinel a decedat la vârsta de 83 de ani, la Spitalul Universitar din Capitală. De la jumătatea acestei luni actorul era internat în spital.

Ultimele informaţii despre cauza morţii actorului Alexandru Arşinel
Sursa foto: captură Antena 3
de Silvia Preda    |    29 Sep 2022   •   21:31

"Având în vedere istoricul medical şi pentru a-l avea sub o supraveghere mai atentă, s-a hotărât, ulterior, transferarea dumnealui în secţia de ATI", informa, pe 20 septembrie, unitatea medicală.

Actorul a mai fost internat şi luna trecută, la Institutul Clinic Fundeni.

Alexandru Arşinel a avut mai multe probleme de sănătate de-a lungul timpului. În urmă cu 9 ani a avut o intervenție chirurgicală, un transplant renal, care i-a creat pe parcursul anilor mai multe probleme de sănătate, iar actorul a ajuns în repetate rânduri la spital. 

Alexandru Arşinel, acuze dincolo de moarte: "Este inuman şi nedrept să ataci cu asemenea vehemenţă un om bolnav" 

A fost internat și la Spitalul Clinic Fundeni, la începutul lunii august. Şi acolo a ajuns la secția de Terapie Intensivă, iar anul trecut a suferit o intervenție chirurgicală pe cord. 

Sunt mai multe probleme de sănătate pe care marele actor le-a avut.

A avut şi diabet de tip zaharat și alte multe probleme de sănătate care s-au adunat la bătrâneţe.

Actorul de teatru și film s-a născut la Dolhasca, județul Suceava, localitatea devenind deja celebră după ce a fost evocată de artist în multe dintre momentele sale comice, interviuri sau declarații.

A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică în 1962, la clasa profesorilor Irina Răchițeanu Șirianu și Ion Olteanu. S-a remarcat în emisiunile de divertisment (radio și TV), dar mai ales pe scenă, rămânând mereu aproape de inimile românilor din țară și din Diaspora.

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close