Antena 3 Actualitate Alexandru Cumpănașu: „Avem de-a face cu o operațiune de intoxicare”

Alexandru Cumpănașu: „Avem de-a face cu o operațiune de intoxicare”

08 Aug 2019   •   23:53
Alexandru Cumpănașu: „Avem de-a face cu o operațiune de intoxicare”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a dezmințit informația că osemintele găsite în pădure i-ar aparține nepoatei sale și a afirmat în exclusivitate la ”Sinteza Zilei” că cei de la INML i-au comunicat oficial că nu este confirmat în niciun raport că acele oseminte ar fi ale Alexandrei. 

„Am luat legătura cu cei care se ocupă de caz și mi-au spus foarte clar că nu se confirmă existența niciunui raport de la INML care să ateste că există ADN-ul Alexandrei în presupusele oase. Mă rog pentru ambele fete. Ar fi bine să fim mai atenți atunci când lansăm anumite informații. Cred că avem o încercare a cuiva de a decredibiliza un demers . Este o încercare de discretizare a celor care duc această bătălie. Este o presupunere momentan, nu am dovezi pentru moment. Dacă DIICOT nu va transmite un raport preliminar măcar prin care să rezulte că este ADN-ul Alexandrei, eu cred că avem de-a face cu o mega operațiune de intoxicare”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

Citește Și Alexandru Cumpănaşu infirmă ipoteza autorităților: „Nu sunt oasele Alexandrei. Cineva se joacă”

Citește Și Tonel Pop, dezvăluiri de ultimă oră în cazul Caracal: Adevărata anchetă se desfășoară la Secția Specială

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close