Antena 3 CNN Actualitate Prima plângere pe numele lui Alexandru Cumpănaşu, făcută de mama uneia dintre adolescentele hărțuite

Prima plângere pe numele lui Alexandru Cumpănaşu, făcută de mama uneia dintre adolescentele hărțuite

O primă plângere pe numele lui Alexandru Cumpănaşu ajunge pe masa Poliţiei. O femeie a reclamat că acesta i-ar fi ameninţat fiica.

Prima plângere pe numele lui Alexandru Cumpănaşu, făcută de mama uneia dintre adolescentele hărțuite
de Georgiana Murgilă    |    07 Ian 2021   •   15:30

După un prim dosar deja deschis în scandalul filmulețelor, vine și plângerea penală. Mama fetei a înregistrat discuția puratată cu Alexandru Cumpănașu, iar acum aceste înregistrări au ajuns la poliție, unde oamenii legii vor verifica noile dovezi. Femeia îl acuză pe Cumpănașu că ar fi amenințat-o. 

În urma filmulețelor postate de Cumpănașu pe Tik Tok, el este deja acuzat de instigare la ură și discriminare față de profesori, cercetările fiind efectuate docamdată in rem

Mama minorei a făcut publică discuţia dintre ea şi Alexandru Cumpănaşu:

- Sunt mama fetei despre care ați făcut un Tik TOK

- Nesimțita aia care îmi spune mie că eu fluier pe strada și făc cu ochiul la fetite de 10 ani?

- Nu va permit sa îmi jigniti copilul.

- Nu, eu nu va permit. Pe numele dvs și al fetei dvs. va fac plângere penala.

- Întâi va fac eu plângere penala.

- Așa ați invatat-o, sa spună despre mine ca la 39 de ani fac cu ochiul la copile? Nu va e rușine? Luati-va copila și invatati-o sa vorbească. Nu-mi face mie adult o nesimțita de pustioaica. Sa va conntrolati dvs. fata și limbajul.

- Nu-mi amenintati copilul!

- Va merge la școala de corecție. Cu ce drept insinueaza ca eu sunt pedofil? Mergem la un procuror, vreți sa mergeți la procuror?

- Ne vedem la parchet.

- Da, ne vedem la parchet 

Alexandru Cumpănaşu, acuzat de o tânără că i-a făcut propuneri indecente când era elevă: "S-o vezi dezbrăcată. E super fit"

O altă tânără din Bucureşti îl acuză pe Alexandru Cumpănaşu că, în urmă cu trei ani, pe vremea când era minoră, a fost abordată de acesta prin intermediul unui proiect, iar în timpul unei conversaţii pe WhatsApp, Cumpănaşu i-ar fi făcut propuneri indecente.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close